Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nikada ne griješi

Djevojka našeg reprezentativca opet golica maštu, nosi li hlače ispod ove kombinacije?

Foto: Instagram
1/8
07.11.2020.
u 19:15

Adriana Đurđević, djevojka Duje Ćalete - Cara opet je privukla pažnju kombinacijom koju je pokazala pratiteljima na Instagramu.

Adriana Đurđević, djevojka našeg nogometnog reprezentativca Duje Ćalete - Cara, poznata je po pomno odabranim modnim kombinacijama koje redovito objavljuje na Instagramu gdje ima 66 tisuća pratitelja. Duje igra trenutno za nogometni klub Olympique de Marseille i većinu godine i Adriana je s njim u Marseilleu gdje je u zadnje vrijeme snimljena i većina njezinih fotografija na društvenim mrežama koje izgledaju kao da su snimljene za naslovnice modnih magazina. 

Nedavno je pažnju privukla fotografijom na kojoj nosi dugu bijelu košulju, preko nje sako dok je na glavi imala šešir, a na nogama megapopularne  čizme luksuznog modnog brenda Prada. Sve je začinila zlatnim remenom, no mnogi su primijetili da Adriana  - ne nosi hlače.

Sada je ponovila sličnu kombinaciju i na Instagramu je objavila fotografiju na kojoj nosi traper košulju, pulover, trendi kaubojske čizme i šešir, a ispod traper košulje djeluje kao da se ovaj put naziru kratke hlače. Sliku su joj ubrzo komentirale i modna dizajnerica Monika Sablić i Matea Ibanez i svi su joj udijelili kompliment za njezine vitke noge.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije