Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Godišnjica veze

Dikan se pohvalio da ima novu djevojku, uživali su u Dubaiju

Foto: Petar Glebov/Pixsell, Goran Stanzl/Pixsell
1/5
21.02.2019.
u 14:46

Josip Radeljak napisao je na Facebooku kako slavi godišnjicu veze s Majom i objavio je njihovu zajedničku fotografiju.

Za sretnu godišnjicu s mojom Majom - napisao je Josip Radeljak Dikan na Facebooku i objavio fotografiju s novom djevojkom.

Zaljubljeni par pozirao je u ogrtačima i na fotografiji Maja ljubi Dikana, a sretni par je, sudeći po nedavnim objavama s Facebooka, u Dubaiju.

 

 

Godišnjicu veze poduzetniku i njegovoj odabranici čestitali su i Ivan Pernar i Mladen Grdović koji ga je pitao kako mu je u Dubaiju.

Prije Maje Radeljak je bio u vezi s Ivanom Stanojević iz Beograda koja je često boravila kod njega u Zagrebu i zajedno su i snimljeni na nekoliko evenata. Nakon što su prekinuli Dikan je sa svog Facebooka izbrisao sve njihove zajedničke slike, a isto je učinila i Ivana.

Ključne riječi

Komentara 22

BA
BakaMraz
15:01 21.02.2019.

Ova mu ne može, po godinama, biti kćer, ali zato može, bez problema, biti unuka! Ovo se zove ljubav na prvi novčanik, pardon, htjedoh napisati na prvi pogled!

HR
Hrvatinic
15:12 21.02.2019.

Stari prdonja unistava mladu osobu....ima li ona ikoga ....

Avatar Kaladin
Kaladin
17:06 21.02.2019.

Okoš bokoš, prde kokoš. Pita Maja: Dikane koliko plaćaš da ti sjednem na jaja? Jedan dva tri Dubaiiiii.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije