Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dirljiva objava

Dečko Vanje iz Života na vagi neutješan: 'Nestali su naši snovi, ostavila si veliku prazninu'

Foto: Instagram
1/8
17.07.2020.
u 11:56

Za 30-godišnjom Varaždinkom Vanjom Žikić, bivšom natjecateljicom Života na vagi, mnogi tuguju i ne mogu vjerovati da je više nema, a najviše njezin dečko Denis.

Dečko preminule natjecateljice ''Života na vagi'' Vanje Žikić, Denis Tomljanović Mujić objavio je emotivnu poruku za svoju djevojku. 

"Ljubek moj, borila si se kao lav za život, ali Bog je imao drugi plan, htio je anđela imati uza se. Ljut sam zbog toga, pitao sam ga zašto? Zašto tako rano? A odgovor nisam dobio. Ljube moja, nestali su naši snovi i planovi za budućnost. Otišla si i ostavila veliku prazninu u srcu mome.

Dan je dug, a noć još duža, vrijeme si mi zaustavila, sve si preokrenula. Srce je pusto, usporeno i boli, a tebe nema. Bol je tako gadna, nema te. Više se nikada nećemo zagrliti, poljubiti, reći laku noć ljubek, dobro jutro ljubek, volim te najviše na svijetu, više neću vidjeti najljepši zarazni osmijeh, taj lijepi pogled, najčvršći zagrljaj neću osjetiti.

Foto: Daniel Pavlić

Ti si sada na ljepšem mjestu, više te ništa ne boli, prošlo je ljubek. Ostat ćeš moja utjeha i nada za bolje sutra. Hvala ti za najljepših i najboljih godinu i sedam mjeseci provedenih zajedno. Sretan sam i ponosan što sam imao takvu predivnu djevojku kao što si ti", stoji u objavi. 

Podsjetimo, nakon što se pet dana borila s bakterijskom upalom pluća i na kraju dobila sepsu te preminula u riječkoj bolnici, za 30-godišnjom Varaždinkom Vanjom Žikić, bivšom natjecateljicom Života na vagi, mnogi tuguju i ne mogu vjerovati da je više nema. Vijest je to koju je ujutro za Večernji list potvrdio RTL, a tvrde kako je, nažalost, dijagnozi sepse i upale pluća kumovala i njena težina.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije