Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
optimistično

Dečki s mora: Da ne vjerujemo u uspjeh, ni u avion ne bismo ušli

klapa s mora
Tomislav Miletić/Pixsell
23.04.2013.
u 10:00

– Kladionicu su nerelevantne. I curama iz Feminnema predviđale su plasman u prvih deset, a one nisu ušle ni u finale. Loši, zajedljivi komentari nas ne zanimaju – kaže Ante Galić, drugi tenor iz klape. Dodaje da u svoj uspjeh vjeruju.

Nešto manje od mjesec dana dijeli nas od ovogodišnjeg izbora za najbolju pjesmu Europe, što predstavnici zemalja sudionica koriste za posljednje pripreme prije puta u Švedsku.

Posjetit će dijasporu

Dečki iz naše Klape s mora gostovali su u Beogradu i Amsterdamu, a kažu da je njihova pjesma “Mižerja” među strancima jako dobro prihvaćena. Ne pogađaju ih loše prognoze na kladionicama koje ih svrstavaju iza 30. mjesta.

– Kladionicu su nerelevantne. I curama iz Feminnema predviđale su plasman u prvih deset, a one nisu ušle ni u finale. Loši, zajedljivi komentari nas ne zanimaju – kaže Ante Galić, drugi tenor iz klape. Dodaje da u svoj uspjeh vjeruju.

– Ne bismo ušli u avion za Švedsku kad ne bismo bili sigurni u sebe – kaže Ante. Hrvatska delegacija u Malmö putuje 5. svibnja, a u Švedskoj će biti smještena u luksuznom hotelu. Prva polufinalna večer u kojoj Hrvatska nastupa je 14. svibnja, finale je četiri dana zatim. Pauze od proba dečkima su pomno isplanirane pa će tako u posjet hrvatskom veleposlanstvu, dijaspori...

Skandinavci najbolje stoje

A kada su prognoze za pobjednika Eurosonga u pitanju, najviše razloga za zadovoljstvo imaju Skandinavci. Prvo mjesto po kladionicama drži Danska, treće Norveška, a između njih upetljala se Ukrajina.

Emmelie de Forest 20-godišnjakinja je koja će Dansku predstavljati s pjesmom “Only Teardrops”, što je ujedno i naslov njena albuma prvijenca. Da je njena pjesma hit, svjedoči i činjenica da je Emmelie prošli tjedan dodijeljen zlatni disk, priznanje koje dobivaju izvođači čije pjesme budu preuzete ili pregledane više od 900.000 puta na internetu. Zgodna brineta, 27-godišnja Zlata Ognevich Ukrajinu će predstavljati s pjesmom “Gravity”. Zlata se prije ove godine već dva puta natjecala na ukrajinskom izboru za pjesmu Eurovizije. Pjevačica je inače strastvena obožavateljica avantura, a omiljeni joj je hobi ronjenje dok je na moru oluja. Norvežanka Margaret Berger pjevat će pjesmu “I Feed You My Love”, a popularna je postala zbog sudjelovanja u natjecanju “Norveški idol”.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije