Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 22
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nakon prekida

Davoru Šukeru prijeti ovrha zbog duga za struju od 375 kn, a njegova bivša tulumari u Dubaiju

Foto: Luka Stanzl/Pixsell, Instagram
1/10
20.04.2021.
u 11:48

Dug se odnosi na Šukerov stan od stotinjak kvadrata nedaleko od Britanskog trga u Zagrebu za razdoblje od lipnja do rujna 2019. godine.

Bivši nogometni reprezentativac, a danas predsjednik HNS-a Davor Šuker (53) završio je na oglasnoj ploči Općinskoga građanskog suda u Zagrebu zbog duga za struju u iznosu od 375,54 kune. Zbog nepodmirenog duga Šukeru sada prijeti ovrha, pišu 24 sata. Dug se odnosi na Šukerov stan od stotinjak kvadrata nedaleko od Britanskog trga u Zagrebu za razdoblje od lipnja do rujna 2019. godine.

Foto: Marko Lukunić/Pixsell

Tko je živio u stanu nije poznato, a susjedi kažu da u njemu nisu viđali bivšu kraljicu Hrvatske Kristinu Bralo (28)  s kojom je prekinuo oko nove godine. Naljutila se Kristina što je njezin, tada još uvijek dragi, odlučio otići na put u Ameriku bez nje. Smetalo joj je navodno što je i ranije pozirao na tribinama s bivšom manekenkom Mijom Franić. Nakon prekida Kristina se posvetila karijeri. Konstantno ulaže u svoj izgled pa je nedavno tako snimljena i ispred jednog zagrebačkog solarija pred kojim je parkirala skupocjeni Mercedes koji joj je Šuker darovao preko čak tri parking mjesta. Sudeći prema društvenim mrežama Kristina se nakon Šukera nastavila dobro provoditi. U posljednje vrijeme na svom je Instagram profilu objavljivala fotografije iz Dubaija gdje je uživala u noćnom provodu, ali i sunčanim plažama. 

Foto: Instagram screenshot
Romansa predsjednika HNS-a i bivše misice i pjevačice potrajala je oko šest mjeseci, a razloge prekida par nije otkrivao jer o svojoj vezi ni prije toga u javnosti nisu govorili te je Kristina samo u jednom navratu rekla kako poznaje Šukera, ali je tada demantirala da su u vezi.Inače, predsjednik HNS-a ne voli govoriti o svojem privatnom životu.

Foto: Instagram screenshot

Poznato je da je bio u vezi s bivšom Miss Hrvatske Majom Cvjetković, a zajedno su bili dvije godine. Prije nje bio je u vezi s tenisačicom Ivom Majoli, manekenkom Draganom Radošević i španjolskom voditeljicom Anom Obregon.

VIDEO Pogledajte Večernjakov podcast s Albinom Grčić

Komentara 1

MR
mira.radic.90
15:37 20.04.2021.

A što reći? Ništa pametno nije napisano.Bez ovog teksta je moglo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije