Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UŽIVA S OBITELJI

Šprajc objavio rijetku fotografiju iz obiteljskog doma: 'Traži se rješenje problema'

Zoran Šprajc
Foto: Instagram/riley.loudermilk
1/5
20.04.2021.
u 09:05

U komentarima se javio i Enis Bešlagić. "I koji je na tebe?" upitao je Šprajca, a on mu je odgovorio: "Nasreću, nijedan."

Zoran Šprajc (53) na Instagramu je objavio fotografiju iz obiteljskog doma sa sinovima Mironom (20) i Darjanom (18). Dok Zoranovi nasljednici igraju šah, on kibicira.

"Traži se rješenje problema", napisao je RTL-ov voditelj.

U komentarima se javio i Enis Bešlagić. "I koji je na tebe?" upitao je Šprajca, a on mu je odgovorio: "Nasreću, nijedan."

Foto: Instagram screenshot

Šprajc ne objavljuje često detalje iz svog privatnog života, pa je dosad samo nekoliko puta objavljivao fotografije svoje djece. Inače, osim dvojice sinova, s dugogodišnjom suprugom Lidijom, s kojom je u braku više od dva desetljeća, Zoran ima i kći Franku. 

– TV je za njih medij prošlosti, ali svjesni su moje popularnosti zahvaljujući novinskim naslovnicama, komentarima njihovih vršnjaka i videoklipovima koji se vrte na društvenim mrežama. Na sreću, moja slava nije im udarila u glavu, vjerojatno jer su se rodili s mojim licem na ekranu pa im to nije ništa posebno. A i meni je mnogo važnije da se sa mnom deset sati znoje dok montiramo namještaj za njihovu sobu nego da mi se dive zato što sam neka TV zvijezda – objasnio je jednom prilikom za Večernji list i dodao kako ih ne tjera da čitaju ili gledaju vijesti.

– Internet je njihov dnevnik koji ih vodi od Australije do Amsterdama. Već sad imaju prijatelje po svijetu, a svijeta još nisu kako treba ni vidjeli. I nisam siguran koliko žele ostati u ovoj državi da bi im bilo važno što se u njoj događa. No gdje god bili, shvaćaju da su za uspjeh najvažniji rad i znanje. Čak i u Hrvatskoj. I to je najvažnije i na to sam najviše ponosan – rekao je Zoran.

VIDEO: Nika Turković bila je gošća Večernjakove desetke 

 

Ključne riječi

Komentara 15

MA
Magistrica
15:55 20.04.2021.

Uvijek mi je bio gadljiv taj tip.

AP
ante_pustinjak
17:24 20.04.2021.

kao što već rekoh: enis, krpa zua svaku prašinu!

KR
kristov
09:29 20.04.2021.

trkom po putovnice u hitnom postupku i karte u jednom smjeru ..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije