Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OBJAVIO NA FACEBOOKU

Davor Rostuhar i supruga se pohvalili: 'Dragi ljudi, vrijeme je da podijelim s vama lijepu vijest'

Zagreb: Anđela i Davor Rostuhar
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/11
12.11.2023.
u 14:28

Putopisac i njegova supruga Anđela postali su roditelji, a Davor je o tome napisao na Facebooku.

Putopisac Davor Rostuhar na svojem je Facebook profilu otkrio lijepe vijesti. Naime, Davor i njegova supruga Anđela postali su roditelji, a Davor je o tome napisao. - Dragi ljudi, vrijeme je da podijelim s vama lijepu vijest - točnije dvije! Anđela i ja postali smo roditelji! Posvojili smo jednu malu super bebu! I čekamo još jednu! Whaaaaaaaat!?!?! -, započeo je objavu, pa opisao njihov put do roditeljstva.

VEZANI ČLANCI

- Tri i pol godine pokušavali smo postati roditelji. Prolazili smo kroz sve korake kako bismo postali kandidati za posvajanje. I prošli smo kroz pet pokušaja potpomognute oplodnje. Koliko te to izmori i izmoždi, teško je opisati. Ženama to i fizički ostavi danak na tijelu, a na sve utječe psihički. Već smo se mirili s opcijom da nećemo imati biološku djecu. Ali nismo odustajali, i eto, napokon je upalilo. A kad te krene, sreća se lijepi na sreću! Vrlo brzo nakon što je test za trudnoću bio prvi put pozitivan - dobili smo i prvi poziv od jednog ureda socijalne skrbi u kojem su nam ponudili mogućnost da posvojimo jednu malu bebu - objasnio je.

- Iako smo znali da je druga beba na putu, i da će biti iznimno teško sad odjednom postati full-time roditelji, nismo mogli propustiti takvu priliku. Oduvijek smo htjeli jedno biološko i jedno posvojeno dijete. I eto nam sad šanse da oboje riješimo odjednom. I tako je nakon samo 12 dana svakodnevnog druženja s bebom i prilagodbe, ona došla kod nas - zauvijek! Rea Rostuhar! Već smo tri mjeseca roditelji, i sad kad smo se malo ufurali u to, mogu vam reći da je super! Anđela je u šestom mjesecu trudnoće. Nije nimalo lako, ali je predivno. Uživamo u svakom trenutku - zaključio je.

 

Inače, par se vjenčao 2018. godine, a nakon vjenčanja bili su na medenom mjesecu koji je trajao 365 dana. U jednom od svojih blogova gdje je Davor bilježio doživljaje otkrio je i neobičan zahtjev koji su supruga i on stavili pred uzvanike an dan vjenčanja. 

– Na našoj svadbi tražili smo uzvanike da nam u jednu knjigu upišu savjete kako da izbjegnemo rastavu. Jedan zgodan savjet bio je: „Neka vas ne brinu svađe, dokle god se svađate, znači da vam je stalo.“ No, je li to zaista tako? Je li učestalo svađanje dokaz ljubavi ili odsustva ljubavi? Kako se Anđela i ja svađamo i kako se mirimo? Što smo naučili o svađanju i mirenju od parova koje smo intervjuirali širom svijeta? – napisao je tada putopisac koji iza sebe ima i uspješan dokumentarni film 'Ljubav oko svijeta' .

Supružnici su se na medeni mjesec uputili 1. siječnja 2019. godine sa zagrebačkog glavnog kolodvora prema Parizu, a uspjeli su obići svih pet naseljenih kontinenata u potrazi za autentičnim ljubavnim pričama – od domorodačkih i nomadskih po Africi i Aziji do onih koje se odigravaju u najnapučenijim metropolama, poput Tokija ili New Yorka.

VIDEO Jasna Zlokić otkrila koju pjesmu joj je bilo neugodno pjevati pred svećenicima

 

Ključne riječi

Komentara 2

SA
sanikol
15:59 12.11.2023.

Zašto mislite da svi moraju znati za vas? To su stvari koje zadržite za sebe.

Avatar Aurel
Aurel
17:22 12.11.2023.

a koga briga što su ovo dvoje dobili dijete??? pa i moja susjeda štefica je jučer rodila... i nije to dala u novine... ni na fejs...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije