Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kviz joker

Dario Matešić odgovorio netočno na sedam pitanja, pa kući otišao sa 100 eura

Foto: Nova TV
1/5
10.04.2024.
u 19:00

Čak je šest jokera izgubio do trećeg pitanja kojem je tema bila film 'Barbie'.

Bivšeg zatvorskog čuvara iz Požege, Daria Matešića tijekom kviza baš i nisu pratila pitanja na koja je znao odgovor, pa je vrlo brzo gubio jokere. Međutim, posljednje pitanje o životinji s tri srca omogućilo mu je da kući ipak ponese nešto novca: Nije da ih ima viška, ali ih ima nekoliko. Koja životinja ima čak tri srca? A) okapi B) hobotnica C) afrički Marabu D) riječni rak Točan odgovor skrivao se iza ponuđene opcije B koju je Dario i izabrao, a taj točan odgovor priskrbio mu je 100 eura. 

Dario je dobar poznavatelj sporta, pa je odmah znao odgovor na pitanje o našem proslavljenom sportašu: Koliko je srebrnih olimpijskih medalja, u svojoj bogatoj sportskoj karijeri, osvojio Ivica Kostelić? A) 3 B) 4 C) 5 D) 6 Točan je odgovor B. 

Čak je šest jokera izgubio do trećeg pitanja kojem je tema bila film 'Barbie'; Kako se zove redateljica jednog od najvećih filmskih hitova prošle godine, filma 'Barbie'? A) Jane Campion B) Kathryn Bigelow C) Sofia Coppola D) Greta Gerwig Dario se odlučio za odgovor A, a točan je odgovor bio D. 

Nije mu pomogao ni superjoker, njegov prijatelj Boris koji mu je bio u pratnji i kojeg je u pomoć zvao na pretposljednjem pitanju: Koliko godina je u SAD-u trajala prohibicija kojom je bila zabranjena prodaja i konzumacija alkohola? Je li to bilo nešto više od: A) 7 godina B) 10 godina C) 13 godina D) 16 godina Nakon konzultacija s Borisom, Dario se odlučio za odgovor B, a točan je bio C. Novu epizodu kviza ''Joker'' ne propustite već sutra od 18 sati na Novoj TV!

VIDEO Jole o putovanju u Dubai

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije