Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ogorčena je

Danima se širi lažna izjava poznate HRT-ovke, ona je zgrožena: 'Prisiljena sam zatražiti pomoć institucija'

Foto: Instagram screenshot
1/9
12.02.2021.
u 09:30

Naime, Facebook stranica "1975 Hajduk Split" objavila je njezinu fotografiju s opisom: "EXCLUSIVE. Skinut ću se gola ako povežete tri pobjede zaredom."

Svjedočanstva mnogih žena o seksualnom zlostavljanju preplavila su medije i javnost. Tako ne zaobilaze ni naše poznate dame, poput HRT-ove sportske novinarke, Splićanke Mirte Šurjak, na čiji se račun već danima šire neistinite informacije o njezinoj navodnoj izjavi, a zbog svega je Šurjak zgrožena. 

Naime, Facebook stranica "1975 Hajduk Split" objavila je njezinu fotografiju s opisom: "EXCLUSIVE. Skinut ću se gola ako povežete tri pobjede zaredom."

Mirta Šurjak za Tportal je rekla kako je zgrožena ovakvom zloupotrebom njezinih navodnih riječi.

"Zgrožena sam ovakvom zloupotrebom i plasiranjem laži mojih tobožnjih izjava. Želim da javnost zna da ovu ni sličnu krajnje ponižavajuću izjavu nikada i nigdje nisam dala. Tako nešto graničilo bi s krajnjim neukusom i omalovažavanjem žena uopće i kluba koji se spominje. Za izjavu koju je objavila Facebook stranica reagirala sam odmah i upozorila autore. Tobožnja izjava skinuta je odmah, ali nažalost neki je i dalje prenose kao autentičnu", rekla je ogorčena Šurjak i dodala: 

"Nažalost, to je još jedan primjer što se sve u našem društvu dopušta na društvenim mrežama. I stoga ću zbog nanošene štete mojoj časti i ugledu biti prisiljena zatražiti pomoć od nadležnih institucija koje će, nadam se, odraditi posao kako treba, kako se ovakve stvari ubuduće ne bi događale ni meni osobno ni ostalim ženama. I ovo je jedan od primjera koje sam doživjela, a koji potvrđuju svu istinitost spolne diskriminacije žena u našem društvu, a pogotovo onih izloženih javnosti", dodala je.

Objava je nakon njezine reakcije odmah uklonjena, no kako je i sama upozorila, mnogi je i dalje prenose.

Ključne riječi

Komentara 8

Avatar argus1000
argus1000
09:49 12.02.2021.

Haha, kako Hajduk igra, sve nekako mislim, nema opasnosti za naše oči.

Avatar Domovine_sin
Domovine_sin
09:49 12.02.2021.

jadne institucije kad se ovakvim stvarima moraju baviti...

Avatar Dara iz Jasenovca
Dara iz Jasenovca
10:25 12.02.2021.

Mirta javi se.Skupio sam nešto eureka.🌷❤

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije