Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA PROMOCIJI

Danijelu novi dečko iznenadio poljupcem, a ona prepričala stravičnu prometnu nesreću: 'Ispala sam iz auta'

Štakorovec: Promocija knjige Danijele Martinović "Tuširanje duše"
Foto: Boris Scitar/PIXSELL
1/24
12.06.2023.
u 22:07

Glazbenica i spisateljica na promociji pročitala je najzanimljivije dijelove iz svoje knjige

Pjevačica i spisateljica Danijela Martinović (51) ponosno je predstavila svoju novu knjigu "Tuširanje duše", a promocija se odvila u ponedjeljak navečer u bajkovitoj prirodi Vision Landa u Štakorovecu nedaleko od Zagreba. 

Na promociji je čitala dijelove iz svoje nove knjige, a u jednom je pisala o životu glazbenika i ispričala situaciju kada joj je upravo taj život ugrozio zdravlje. Kako je kazala, kod glazbenika se koncert mora održati kako god bilo, a jednom prilikom prije koncerta je stala na vagu koja joj je pokazala 42 kg. No, odlučila je ipak sjesti u automobil i otišla na koncert.

VEZANI ČLANCI:

Osim toga, pročitala je i jedan dio o traumatičnom događaju kada je s majkom doživjela prometnu nesreću. 

- Ja sam ispala iz auta, jedina. Mama udara nogama prvo u staklo da mogu izaći van, čuje kako nešto istječe, skriči: 'Zapalit ćemo se. Curi benzin'. A to je bila rakija. Pala sam točno između dva velika kamena. Mama mi je poslije rekla da sam pala malo više lijevo ili desno, da bi umrla na licu mjesta. Ali nisam. Trčim na cestu, mašem rukama iznad glave, zaustavljam aute: 'Pomozite, pomozite'. Nekoliko me auta zaobilazi i odlazi. Pamtim ta svijetla. Po meni pada snijeg. Jedan auto napokon staje, istrčavaju muž i žena, vade moju obitelj iz prevrnutog auta. Svi smo dobro, samo je mama krvava po licu - odlomak je iz njezine nove knjige. 

Promociji su prisustvovali brojni poznati Hrvati poput voditeljice Uršule Tolj, glazbenika Bojana Jambrošića, glumice Marije Borić, glazbenice Sanje Doležal, voditeljice Barbare Kolar, i slično. Osim njih, došao ju je podržati i novi dečko, inspektor Josip Plavić (49). 

Dok su pozirali zajedno Josip ju je iznenadio poljupcem, kojeg su uhvatili i fotografi. 

12.06.2023., Stakorovec - Promocija knjige Danijele Martinovic "Tusiranje duse" u Vision Landiju u Stakorovcu. Danijela Martinovic i Josip Plavic. Photo: Boris Scitar/PIXSELL
Foto: Boris Ščitar/ PIXSELL

Inače, prije promocije uhvatili smo Danijelu za kratak razgovor, a otkrila nam je i poneke detalje o knjizi. Što se tiče zanimljivog naslova "Tuširanje duše", otkrila nam je da je nastao u procesu pisanja.

- Kada sam pročitala prvo poglavlje svom mentoru i rekla mu koji naslov predlažem, on je bio oduševljen. Rekao je: ti ćeš odlučiti, ali apsolutno najljepši naslov koji možeš odabrati jer u ovom procesu ne samo da ćeš tuširati svoju dušu nego i mnoge druge - kazala nam je. U njoj piše o vlastitom suočavanju s boli, ljubavi, srećom, svemu što ju je pratilo tijekom života, a to nije bilo baš lagano.

- Vrlo je teško opisati nijanse i raspone stanja kroz koja sam prolazila stvarajući knjigu, no ono što je bitno naglasiti - nastala je bez predumišljaja. Nastala je iz moje duboke kreativne, moralne, a iznad svega emotivne potrebe - ispričala je Danijela. 

VIDEO Paradžiković opisala avanturu koju je prošla: 'Ostala sam bez benzina, pa shvatila da nemam novčanik'

Komentara 2

DU
Deleted user
09:23 13.06.2023.

I tako je anonimni inspektor Pavić Jole preko pjevaljke Martinović Dančike ušao u svijet medijskog glamura. Pala mu je sjekira u med, nema bolan kaj.

AK
Aka
08:55 13.06.2023.

Teško da su ljudi u 6. deceniji cura i dečko.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije