Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZNENADILI SE

Danijeli Martinović policija pokucala na vrata

Foto: Emica Elvedji/PIXSELL
1/8
02.09.2020.
u 21:13

- Jednom, ima godina od tada, u Splitu nam je došla policija na vrata. Nisu znali kome su došli i onda smo mi svi stali, Petar je s gitarom bio u sredini, i zapivali 'Milicija trenira strogoću' - ispričala je Danijela

Pjevačica Danijela Martinović gostovala je danas na narodnom radiju, gdje je najavila koncert kojeg će održati u domu jednog obožavatelja. Radi se o akciji narodnog radija "Koncert u tvom domu", u sklopu koje su dosad pjevali Petar Grašo, Jelena Rozga i Nina Badrić. Danijela je pričala o tome kako često pjeva u svom domu, a otkrila je i anegdotu kad joj je jednom zbog toga na vrata pokucala policija.

- Jednom, ima godina od tada, u Splitu nam je došla policija na vrata. Nisu znali kome su došli i onda smo mi svi stali, Petar je s gitarom bio u sredini, i zapivali 'Milicija trenira strogoću' - ispričala je Danijela i dodala kako im često dođu prijatelji, pa je jednom s njima zapjevala i Doris Dragović.

- Ja sam osoba koja nije sklona snimati nego volim doživjeti i tako pamtiti. Prvo što mi pada na pamet, to je bilo prije možda godinu dana, draga Doris Dragović bila je kod nas kući i tako, ničim izazvani, Petar je sjeo za klavir i počeli smo pivat. Onda sam se ja izmakla korak unatrag i dopustila sebi da uživam u toj čaroliji - ispričala je Danijela i dodala kako bi u goste najradije pozvala Adele. 

- Volila bih da Adele piva uz gitaru, sama. Mislim da je odlična žena, da je naša i da bi se ona, ne samo kao pjevačica nego i kao osoba, vrlo brzo uklopila - kazala je pjevačica. 

Ključne riječi

Komentara 2

SO
sohnahoakasaa
22:13 02.09.2020.

Njezine gluposti slušamo već godinama pa zakaj ne bi i dalje....ko voli nek izvoli. Uvek sam mislila da ,kad bu starija bu prestala sa kreveljenjem i paretvaranjem ali mislim da je zaboravila kak je biti 'normalan' ak je opće ikad bila.

Avatar Kokodrilo
Kokodrilo
21:51 02.09.2020.

Ovaj "Narodni" je 100 X gori i od bezveznog Howard-a Stern-a.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije