Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
potpuno otvoreno

Pamela pokazala koliko je injekcija morala ubrizgavati tijekom trudnoće i opisala posljedice

Foto: Instagram
1/7
02.09.2020.
u 20:09

Naime, zbog genetske mutacje Pamela si je injekcije morala ubrizgavati svaki dan u bedro tijekom devet mjeseci trudnoće.

Pjevačica Pamela Ramljak na Instagramu se oprostila od injekcija pod nazivom Clexane, koje sdrže heparin koji pomaže kod razrjeđivanja krvi. Naime, zbog genetske mutacje Pamela si je injekcije morala ubrizgavati svaki dan u bedro tijekom devet mjeseci trudnoće.

Otkrila je i posljedice koje su joj ostavile brojne injekcije:

 - Vene su mi izraženije, koža mi je promijenila strukturu, mlohavija je, mekana. Iako su neke moje prijateljice injekcije ubrizgavale po cijelom tijelu, kako sam si ja ubrizgavala sama, najjednostavnije mi je bilo ubosti u bedro i butine. Morala sam samo paziti da ne ubodem venu kako ne bi dobila hematom - kazala je Pamela za Gloria.hr. Dodala je i da za uspomenu čuva prvu turu od 200 injekcija koje si je ubrizgavala. 

Inače, dvije i pol godine prije rođenja sina Pamela je izgubila dijete nakon osam tjedana trudnoće, što nju i supruga nije obeshrabrilo već dodatno osnažilo.

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije