Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 191
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
razljutili ga komentari

'Gospodin savršeni' drastično promijenio imidž pa poručio: 'Imajte poštovanja ili ću vas blokirati'

Foto: Instagram
1/13
01.01.2022.
u 09:00

'Gospodin Savršeni' Goran Jurenec (40) drastično je promijenio imidž. Fotografije nove, izblajhane frizure podijelio je na Instagram storyju, a je otkrio i kako su društvene mreže natrpane porukama pratitelja koji imaju podijeljeno mišljenje.

'Gospodin Savršeni' Goran Jurenec (40) drastično je promijenio imidž. Fotografije nove, izblajhane frizure podijelio je na Instagram storyju, a je otkrio i kako su društvene mreže natrpane porukama pratitelja koji imaju podijeljeno mišljenje.

-Mogu shvatiti da se nekome ova promjena ne sviđa, ali ne mogu shvatiti zašto neki ljudi imaju potrebu slati ružne komentare. Možete izraziti svoje mišljenje, ali na pristojan način ili ću vas naučiti lekciju i blokirati. Imajte poštovanja prema drugima- rekao je 'Gospodin savršeni' u videima koje je podijelio na storyju. Objavio je i nekoliko fotografija s djevojkom Hanom Rodić (23) s kojom se trenutno odmara na Tajlandu.

Foto: Instagram

Goran i Hana nedavno su obnovili vezu nakon javnog prekida, uvreda i Goranove nove veze, a pomirili su se prije nekoliko mjeseci kada su zajedno uhvaćeni u šetnji Samoborom. Kako tvrde, sretniji su no ikada, ali probleme im stvara Goranova bivša djevojka protiv koje su čak podnijeli kaznenu prijavu zbog uznemiravanja.

- Odlučili smo da više nećemo ratovati s njom na Instagramu za stvari koje se tiču našeg privatnog života van društvenih mreža, već smo odlučili poduzeti pravne korake i stati joj na kraj - objasnila je Hana, a posebno ju je naljutilo to što je Claudia u isto vrijeme kada i oni objavila Instagram pitalicu u kojoj je izjavila da su Influencerica i 'Savršeni' sve izveli zbog dobro showa te kako bi 'popravili' financijsko stanje. 

VIDEO I Plenković je gledao Don't Look Up! Donosimo pregled filmske godine 

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar drug Joža
drug Joža
13:49 01.01.2022.

Trenutno se odmara na Tajlandu? Od čega se to odmara?!?

Avatar DIXI
DIXI
09:35 01.01.2022.

Maneken skriva godine. Ima 42, a ne 40. Ispravite članak, osim ako nije platio. 😉

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije