Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 110
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sretna je

Danijela Martinović ponovno ljubi! Od profesionalnog susreta s inspektorom rodila se ljubav

Foto: Mario Poje
1/9
01.03.2023.
u 19:13

Uskoro su uvidjeli da dijele iste vrijednosti, poglede na život i svijet, pa čak i snove

Splitska pjevačica Danijela Martinović (51) ponovno je sretna u ljubavi! Novi broj Glorije donosi i ekskluzivne fotografije pjevačice i kriminalističkog inspektora Josipa Plavića (49). Iako im je prvi susret bio striktno profesionalan, među njima se vrlo brzo rodila ljubav. 

- Prvi susret dogodio se prije otprilike godinu dana, kad je odvjetnica u moje ime podnijela prijavu za krađu identiteta preko interneta. Sve je započelo jednim neplaniranim telefonskim pozivom, koji se očito morao dogoditi. Nakon što smo se upoznali, provodili smo puno vremena razgovarajući i polako počeli primjećivati da dijelimo iste vrijednosti, poglede na život i svijet, pa čak i snove - ispričala je pjevačica za medij. 

U vezi ove lijepe ljubavne priče obećala je i pričati u budućnosti, ali literarno

Baš prije otprilike godinu dana kada se dogodio i njihov prvi susret, točnije sredinom veljače 2022. godine pjevačica je gostovala na radiju narodni kod Nives Ivanišević i Marka Tolje i progovorila o ljubavi. Dotakla se i srodne duše i rekla kako taj odnos ne mora biti nužno romantičan. 

- Vjerujem u srodne duše, ali nikako ne vjerujem da to mora biti muško-ženski odnos. Srela sam puno takvih odnosa na primjer učenik i učitelj, prijateljice, pa roditelj i dijete, kad su po duši srodni, kad isto gledaju, isto razmišljaju, kad ih iste stvari nose, isto rastu - rekla je Danijela.  - Mi žene volimo misliti da to mora biti muškarac, ali ne mora - naglasila je tada pjevačica.

Svoju najdužu vezu do sada, onu sa splitskim glazbenikom Petrom Grašom (46) prekinula je u svibnju 2021. godine Neko vrijeme prije prekida nisu živjeli zajedno, a svoju su ljubavnu priču započeli prije više od dva desetljeća. Točnije, zajedno su bili čak 24 godine. Kroz sve to vrijeme su o njoj rijetko progovarali, ali činjenica je da se uz nju ne veže niti jedan skandal. Vezu nikada nisu okrunili brakom, a par je više puta istaknuo da svoju vezu vole držati za sebe.

A da se pjevačica voli izražavati literarno dokazala je i najavom svog prvog romana s autobiografskim dijelovima kojeg je najavila još u lipnju prošle godine. Nepoznate detalje iz svog života najavila je ispričati u romanu na 200-injak stranica. 

1/12

''Svaki čitatelj će jako dobro znati koji su trenuci autobiografski, stvarni. Ali je zaista prožeta tim autobiografskim trenucima i zapravo mojim doživljajima moga života kroz koji sam koračala dok su svijet i javnost vidjeli nešto drugo'', rekla je Danijela prošle godine za IN magazin.

Roman je najavila za prošlu jesen, no možda je pričekala s njim baš da nam u njemu otkrije detalje ljubavi s kriminalističkim inspektorom. 

Podsjetimo, pjevačica je u ožujku prošle godine na Instagramu upozorila pratitelje na prevaru koja je kružila Internetom, a kojom je ona postala još jedna od domaćih zvijezda koja se našla na udaru prevaranata koji su joj ukrali identitet. Kako je upozorila pratitelje tada, postojale su lažne stranice koje su se koristile njezinim imenom te pozivale ljude na ulaganje u bitcoin.

- Dragi moji, molim vas da ne nasjedate na lažne stranice koje koriste moje ime i pozivaju vas na ulaganje u bitcoin. U suglasnosti s odvjetnicima već su poduzete službene prijave za prevare na internetu - napisala je tada Danijela, a izgleda da je upravo to bio razlog njezina susreta s inspektorom Plavićem. 

Posljednjih godina internetske su prevare postale učestali problem koji poprima sve veće razmjere. Digitalne prijevare postale su sve češće, a u njihovu mrežu bez znanja i odobrenja upleli su se i brojni poznati Hrvati.

VIDEO Rođeni su krivog rodnog identiteta, prebrodili unutarnju borbu i postali svjetski poznati

Komentara 9

Avatar InHocSignoVinces
InHocSignoVinces
20:01 01.03.2023.

Neobično? Pa šta dijele? Pogled na značenje identiteta?

RO
romobil
19:51 01.03.2023.

Vijest od nacionalnog značaja. Tko je ta?

Avatar patkovic
patkovic
23:05 01.03.2023.

sasrećom na poslednji voz

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije