Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ljubav je na selu

Ines iskreno progovorila o Krunoslavu, otkrila je zašto veza nije uspjela: 'On nije stabilna osoba, bilo je teško'

Foto: RTL
1/8
30.06.2022.
u 14:16

Ines nije uspjela pronaći ljubav ni u ovoj sezoni, iako je završila kao pobjednica, a sada je otkrila zašto veza između nje i Krune nije opstala.

Ines Petrić bila je jedna od kandidatkinja 14. sezone 'Ljubav je na selu', a u omiljenu RTL-ovu emisiju vratila se šeti put. Ines nije uspjela pronaći ljubav ni u ovoj sezoni, iako je završila kao pobjednica, a zašto veza između nje i Krune nije opstala, otkrila je u intervjuu. 

- Kruno i ja nismo zajedno samo zato što nije stabilna osoba. Ako se nešto dogovorimo za stolom, onda se toga treba držati. Kruno je osoba koja u sekundi mijenja mišljenja. Meni je teško takvog muškarca pratiti u životu - rekla je Ines za RTL.hr.

- On se predstavio kao dobar muškarac, a onog trenutka kada su se kamere ugasile, malo bi se posvetio nama, a onda uzme mobitel, ode u polje, ode u kokošinjac… Odmah sam znala da ''u mobitelu'' netko postoji, nismo glupi… - zaključila je bivša kandidatkinja. .

Inače, atraktivnu crnku gledatelji su prvi put upoznali još 2015. godine. Tada je pokušala zavesti 13 godina mlađeg Gorana Špehara. Zatim je okušala sreću na farmi Andre Bogunovića, a bila je i kod Domagoja Škobića. U internacionalnoj sezoni njezin je odabranik bio Australac Jack Vukoja, a u 12. sezoni na svojoj ju je farmi u Konjicu ugostio i Hakija Špago. 

Ines sebe opisuje kao iskrenu, veselu, optimističnu, dragu i otvorenu osobu koja je ponekad tvrdoglava, ali nikad ne ide ispod svojih kriterija.  Svestrana Ines po struci je frizerka i vizažistica, a javnosti je najpoznatija po svojoj ljubavi prema teretani, fitnessu i zdravom načinu života, što se vidi i na njezinoj liniji. U slobodno vrijeme voli se družiti s prijateljima, šetati, putovati, ići u shopping, rado pleše i igra badminton.  Već je u prethodnim sezonama pokazala kako se vrlo dobro snalazi u svim situacijama, a seoskih se obaveza i životinja nimalo ne boji. 

VIDEO Pjevač R. Kelly osuđen je na 30 godina zatvora zbog seksualnog zlostavljanja žena: 'Imao je jezive perverzne i sadističke prohtjeve'

Komentara 2

DU
Deleted user
17:02 30.06.2022.

Čuj ovo???? živi na zdravi način i vidi joj se po liniji,,,,MAJKO MOJAAAAA...ko peronospora na vinovoj lozi

Avatar Uzdanica hbz
Uzdanica hbz
15:35 30.06.2022.

Kruno je za nju premija....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije