Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
jednu za ljubav

Danijela Martinović objavila novi singl, tekst joj napisao Grašo

danijela martinović
Foto: PR FOTO
1/4
20.06.2015.
u 16:49

Prekrasna pjesma Jednu za ljubav, novi je ljetni hit zarazne melodije, koji nas vodi u skriveni svijet simpatične glazbenice

Teško da će ovo ljeto ijedna dobra zabava, fešta i druženje proći bez stihova najnovijeg hita Danijele. Jednu za ljubav, jednu za bol, jer ova noć je samo naša, nek donesu trista čaša za naš stol.

Prekrasna pjesma Jednu za ljubav, novi je ljetni hit zarazne melodije, koji nas vodi u skriveni svijet simpatične glazbenice. Njime Danijela najavljuje Splitski festival 2015.  - Jednu za ljubav jednu za bol, jer tko zna koliko još puta, kol’ko sati i minuta ostaje, a sreće nikad dosta je” pjeva Danijela i dodaje: “Dobro mi došli moji ljudi, jedan život s vama malo je, ne pita nebo ko si, uzme samo nosi ono najbolje,

Šarmantni, dalmatinski zvuk naslućuje ili kao da ukazuje na neke promjene u životu Danijele. No, možda je ipak samo put za sretne ljetne večeri. Glazbu za pjesmu, koja na prvu osvaja slušatelja, napisao je Petar Grašo, tekst Neno Ninčević i Petar Grašo dok aranžman potpisuje Remi Kazinoti.

Danijela Martinović 'Jednu za Ljubav' po prvi će puta uživo izvesti na Splitskom festivalu 5. srpnja na Prokurativama. Sudeći po prvim reakcijama, ovu ćemo pjesmu zasigurno pjevati i slušati diljem regije ovog ljeta.

>>Danijela Martinović: Petar i ja se znamo jako posvađati, na krv i nož

>>Danijela Martinović i Petar Grašo uskoro će pred oltar!

Komentara 1

OK
okus
13:47 21.06.2015.

Kooonaaacnooo lijepi song Danijela .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije