Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pomalo neočekivano

Danijela Martinović i Petar Grašo donijeli su konačnu odluku o vjenčanju

Danijela Martinović
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/7
15.11.2016.
u 11:45

Pjevačica je otkrila da se ona i Petar neće nikada vjenčati i da je sama pomisao na vjenčanje čini klaustofobičnom

Gotovo u svakom intervjuu Danijela Martinović i Petar Grašo moraju odgovarati na pitanje kad će se konačno vjenčati. Splićanka je zato odlučila jednom zauvijek zadovoljiti znatiželju javnosti o ovoj temi i u razgovoru za IN Magazin novinarki je rekla kako vjenčanja neće biti nikada i to je njezina i Petrova konačna odluka.

– Zapravo stvar vam je vrlo jednostavna, mi vam se nećemo vjenčati i to je naša konačna odluka. Sama pomisao na to mi čini klaustrofobiju,  a sve ovo drugo je lijepo i slobodno. Ja sam vam uvijek voljela biti hrabra, drukčija, da se ne uklapam u standarde. Raduje me biti sama sebi vjerna – jasno je rekla Danijela. 

Par je već dvadeset godina u vezi, a Danijela kaže da se i nakon dva desetljeća i dalje svađaju hoće li večerati rano i malo kako ona voli, ili će večera biti obilna i vrlo kasno. – Ljudi se ili nađu ili ne. Najvažnije je da gledate u istom smjeru i da se neprestano držite za ruke, pa ako se jedan spotakne, drugi ga podigne i obrnuto. Iznad svega mora biti ljubavi, puno ljubavi, inače će se sve raspasti, prije ili poslije – kazala je Danijela u intervjuu koji je dala časopisu Lisa. 

Komentara 4

Avatar Zagrebčanec
Zagrebčanec
12:27 16.11.2016.

Svatko ima pravo na svoj privatni život !

MI
Milas
12:09 15.11.2016.

Ali da su došla dječica možda bi drugačije razmišljali.

SO
sohnahoakasaa
16:57 15.11.2016.

Ona jedina pjevačica na koju kad pomislim sram me je kao da imam neke veze s njom. Glumi djevojčicu i prekenjava se a onda se slika gola, pleše polugola na javnoj TV a kaj tek dela na svadbama možete zamisliti. I sve je to u redu kad mi nebi 'uletila' u prostor. Ne tignem uvijek tak brzo promijenitoi kanal. Ponekad me zanima da vidim dal je s godinama možda došlo do nekih pomaka makar kreveljastih ali nema tu pomoći. Neka nje. Sunce, more, sol i bura učine svoje i tu nema popravka. Čim se malo zaboravi na malu kratkonogu, s guzom s koje se i raca najede (skoro do poda), botoksiranu, našrafljenu slatkicu evo najvažnije vjesti. Ma sretno tebi Danijelice u tvom svijetu pa ma kakav bio.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije