Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pozirala nasmijana

Danijela Dvornik zaintrigirala najavom: 'Donesene su neke vrlo važne odluke'

Danijela Dvornik
Foto: Instagram/riley.loudermilk
1/8
21.05.2021.
u 15:34

Danijela se nakon potresa u Petrinji prošle godine preselila na Brač gdje se i zaposlila u jednom wine&cheese baru.

Danijela Dvornik (54) , čini se, sprema nešto poputno novo. Naime, na Instagramu je uz fotografiju na kojoj pozira nasmijana napisala da je donijela neke važne odluke. 

"Nije ovaj smiješak bezveze. Donesene su neke vrlo važne odluke, koje tek treba realizirati. Neke su došle, onako prirodno, a druge su se kuhale u glavi podosta godina i čekale svoj trenutak. Dobar je osjećaj kad znaš da se sve slaže, naizgled takvom lakoćom, a znaš da je bilo trenutaka kada ništa nije bilo lako niti jednostavno", napisala je i time zaintrigirala svoje pratitelje. 

Foto: screenshot Amazon

"Pa daj podjeli, nije uredu da sada nama kuha u glavi podosta godina", napisala je pratiteljica, a Danijela je na to odgovorila: "Sve će se saznati na vrijeme".

Na pretpostavku jednog pratitelja da se radi o potpisanom ugovoru s izdavačem kazala je da to još nije ni blizu. 

Podsjetimo, Danijela se nakon potresa u Petrinji prošle godine preselila na Brač gdje se i zaposlila u jednom wine&cheese baru.

VIDEO>> Albina u Večernjakovoj desetki: 'Ne kuham, ali zato pjevam pod tušem'

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije