Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ANKETA Što mislite?

Danijela Dvornik podijelila fotografiju čizama koje su trenutačno hit pa zbunjeno upitala: 'Koja je ljepota?'

Foto: instagram
1/9
14.10.2023.
u 09:00

Danijela uživa u zadnjim lijepim danima, jer prognostičari najavljuju kako nam već ovog vikenda stiže pogoršanje vremena. A do tada rado pokrene i raspravu s pratiteljima

Vremenska prognoza najavljuje kako će sljedećih dana možemo očekivati kišu i hladnije vrijeme i zato svi oni koji su u prilici uživaju u ovim zadnjim ljetnim temperaturama u listopadu. Među njima je i Danijela Dvornik koja posljednjih godina živi u Sutivanu na otoku Braču.  

A osim što se i dalje kupa i uživa u posljednjim danima ljeta, Danijela često potakne raspravu s pratiteljima na društvenim mrežama zanimljivim temama. Najnovija tema bile su joj čizme koje su u modi i u trgovinama u posljednje vrijeme, a radi se o visokim čizmama do koljena i na petu koje sežu i preko visoke potpetice.

"Ove čizme su sada hit... ali ja stvarno ne znam koja je ljepota u njima? Pa zar nije lakše obući hlače na cipelu?" napisala je pored fotografije jednog primjera.

Foto: Screenshot

Danijela je u petak ujutro pokazala svojim pratiteljima na Instagramu i kako se sunča na plaži i uz fotografiju u kupaćem kostimu je napisala:

- Još uvijek ljetujem - te je dodala hashtagove #zahvalna #vitaminsea #babljeljeto #guštam. U komentarima njezini pratitelji nisu skrivali koliko joj zavide na tome kako uživa. - Blago vama.Toplo, more, još uvijek sunčanje, milina. I kod nas je toplo al nije nam baš za kupaći...Uživajte i ja bih tako da mogu - poručila joj je jedna od pratiteljica. Često joj pratitelji postavljaju pitanja kako izgleda život na otoku i kako provodi dane, a nedavno je Danijela to dočarala kada je opisala jednu crticu iz svoje svakodnevice na otoku. 

VEZANI ČLANCI

- I tako… evo me u svom krevetu, napokon. Spremna sam da odgledam neki film ako me oči ne izdaju. Bio je ovo je ovo jedan vrlo dinamičan dan, uletjela sam prijateljici pomoći oko maslina. Ima nas par gospodarica maslinika i zajedničko nam je da smo udovice i sve smo došle iz gradova živjet na otok. Tako se međusobno pomažemo, zajedno se smijemo, vrlo rijetko tugujemo, dijelimo zajedničke ideje i uvijek se nanovo čudimo kako nas je život spojio na najbolji mogući način. Mi smo te koje unosimo tračak urbanog života u otočki život. Sutra jedna od nas organizira buvljak u našem mistu i ako čitate ovo a na Braču ste, dođite, bit će zabavno - napisala je nedavno Danijela na Instagramu. Druga tema o kojoj često priča na svojim društvenim mrežama su vježbanje i prehrana i prije nekoliko dana je opisala i što se sve nalazi na njezinom jelovniku i koje namirnice izbjegava. 

GALERIJA Danijela Dvornik pokazala nikad vitkiju figuru u jednodijelnom badiću

1/38

- Vraćanje u normalnu prehranu. Meso jedem u malim količinama jer sam primijetila da se lakše osjećam kad ga ne jedem. Ipak neću ga skroz odbaciti jer ponekad imam želju. Suhomesnate namirnice uopće ne kupujem ali ako sam negdje, neću ih odbiti. Kruh radim svoj, proteinski. Sireve također izbjegavam u širokom luku iako sireve obožavam. Posni sir ne jedem jer mi je bljak, zato jedem zrnati. Na juhama i salatama mogu preživjeti bez problema. Voće i orašaste plodove koristim kao zamjenu za slatko. Mlijeko pijem samo u kavi bez šećera. Za šećer koristim med ili kupujem smeđi kokosov šećer. Od masti koristim samo maslinovo ulje. Od mesa, jedem piletinu ili puretinu i naravno ribu. Sve ovo vrijedi kad kuham samo za sebe, kad su gosti u pitanju onda si dam oduška jer hrana nije samo jedenje, nego za uživanje za stolom, u društvu. Uz svaki ručak popijem času kvalitetnog vina i to je nešto čega se neću nikad odreći - ispričala je Danijela.

 

VIDEO Anđa Marić otkrila susret s Prosinečkim: 'Bila sam bezobrazna na šanku, a on se okrenuo očaran'

Komentara 7

ST
stomiovotreba
11:35 14.10.2023.

Molim Vas, prestanite. Koga zanima ova osoba?

BR
Brdo
10:23 14.10.2023.

Evo niskoristi opet.

FR
franjo
13:41 14.10.2023.

Čizma u glavi…

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije