Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zdrav život

Danijela Dvornik otvara profil na Instagramu na kojem će dijeliti savjete o mršavljenju

Danijela Dvornik
Foto: Facebook
1/5
26.08.2015.
u 14:22

Danijelina tjelesna transformacija nedavno je oduševila tisuće i tisuće obožavatelja koji su Danijelu inspirirali na jedan novi potez

– Svaki dan odlučite poraditi malo na vašim fizičkim sposobnostima. Veća razina aktivnosti stvorit će energiju s kojom ćete se bolje osjećati. Nemojte žaliti svoje snage, one su poput vode koja se zatvorila u sebe i postala bara. Jednom kada ponovno procirkulira u toku života, počet će se događati velike stvari.Pokrenite se! Dobro jutro! – poručila je jutros Danijela Dvornik svojim prijateljima na Facebooku. 

Njena tjelesna transformacija nedavno je oduševila tisuće i tisuće obožavatelja koji su Danijelu inspirirali na jedan novi potez. Naime, na svom Facebooku Danijela je najavila da će uskoro otvoriti i Instagram profil na kojem će objavljivati režim svoje prehrane i tjelovježbe. Cilj joj je svima pokazati da put do željenog izgleda nije nimalo lak.

– Stavljat ću vam fotografije svoje dnevne prehrane i vježbe jer ću ponovo započeti režim skidanja ostatka kilograma. Nemojte sada opet početi s komentarima "ne treba ti to", poznajem sebe i svoje tijelo tako da znam što trebam i koliko. Dosta sam se opustila u prehrani ovdje kod roditelja, jela sam dosta ugljikohidrata, tako da jedva čekam ući u svoj režim. I fali mi vježbanje. Tako da ćete moći pratiti što radim i pitati za savjete – najavila je Danijela koja je u posljednje vrijeme svoje tijelo dovela do neprepoznatljivosti. Sada je, smatra Danijela, red na njoj da druge motivira na isto.  

 

Nisam bas sklona izradi selfija, ne znam napučiti usne, ne idem uvijek sa tonom make upa na licu, ne vježbam...

Posted by Danijela Dvornik on 29. srpanj 2015
 

Kad se vratim u Zagreb, otvorit cu instaliram i tamo cu vam stavljati fotografije svoje dnevne prehrane i vježbe jer cu...

Posted by Danijela Dvornik on 26. kolovoz 2015

>>Možete li je prepoznati? Ova fotografija postala je pravi hit odmah nakon objave

>>Ella poručila ocu: Dragi moj tata, najdivniji ti 51. rođendan želim, volim te i uvijek si u srcu

Komentara 7

SX
sudbina x
14:50 26.08.2015.

Hahahahaha danas si zaista svatko uzima pravo dijeliti savjete,pa ljudi moji di ide taj Svijet?

MO
mojazemlja
15:10 26.08.2015.

Svi bi nešto radili,ali "da ništa ne rade".Samo ti danijela gledaj sapunice i plači da nemaš "šoldi"...hm.

D1
d12345
14:41 26.08.2015.

Stop making stupid people famous..............

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije