Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nije izdržala

Danijela Dvornik komentirala torbu koju je Ella platila gotovo 25.000 kn, otkrila kako bi iskoristila taj novac

Foto: Instagram
1/11
02.05.2021.
u 18:00

Danijela je napisala kako bi za cijenu torbe mogla izmešu ostalog i otplatiti kredit za auto, no da ne bi imala ništa protiv da je njezina.

Danijela Dvornik na Instagramu je komentirala torbu luksuznog brenda Bottega Veneta, koju je njena kći Ella kupila za gotovo 25 tisuća kuna. Danijela je napisala kako bi za cijenu torbe mogla izmešu ostalog i otplatiti kredit za auto, no da ne bi imala ništa protiv da je njezina. 

"Za cijenu ove torbe mogla bih: Kompletno završiti projekt kuća u Sutivanu. 2. Otići na Kilimandžaro ili provesti mjesec dana po Južnoj Americi i 3. otplatiti kredit za auto" stoji u Danijelinoj objavi.

"Svejedno, ne bih imala ništa protiv da je moja. Ah mi žene. Apsolutno je predivna" zaključila je Dvornik. 

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Da Ella Dvornik (30) zna oduševiti stilom, nije nepoznato. Ovoga put to je postigla pozirajući sa skupocjenom kožnom Bottega Veneta torbicom sa zlatnim lancem čija se vrijednost procjenjuje na 3.200 eura, odnosno 24.242 kune. 

- Oprostite, kasnim - napisala je uz fotografiju ispod koje su se zaredali mnogi komplimenti, a da se radi o autentičnom proizvodu potvrdila je tagiranjem skupocjenog brenda.

Podsjetimo, Ella je nedavno obznanila kako je njezinoj i Charlesovoj potrazi za kućom iz snova došao kraj. Naime, ponosni par je već neko vrijeme tražio svoj dom, a Ella je u raspravi u komentarima potvrdila da se to konačno i dogodilo.

"Savršen ponedjeljak. Jako se veselim promjeni! Možda je napokon vrijeme da se izvučem iz covid ludnice koju sam si sam nametnuo", napisao je Charles uz obiteljsku fotografiju iz lifta ispod koje je pratiteljica sugerirala da je "garant pala nova kuća".  Ella joj je uzbuđeno odgovorila da je to istina, a u daljnjoj raspravi s pratiteljima na Facebooku udovoljila je i njihovoj znatiželji i upitu jesu li digli kredit ili su platili u gotovini.

- Pola, pola - odgovorila je kratko Ella pratiteljici.

VIDEO Majin sin ima medvjedića od 2120 kn, sin Marte Fernandes nosi D&G kapu od 1300 kn

 

Ključne riječi

Komentara 3

BK
Branimir Krešimir
19:54 02.05.2021.

Zbog čega se ta Danijela Dvornik spominje u javnim medijima.Što je ona to korisno uradila,da joj se daje prostor i na vašem portalu.

BA
baranja2
19:43 02.05.2021.

Ova mala Dvornik je postala kao i ona Celsijus svaki dan je tu, daj ohladite mal sa njom vise.

DV
dvor
08:57 03.05.2021.

obadvije se preseravate!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije