Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
rano postala udovica

Danijela Dvornik javila se Nikolini Ristović nakon emotivne objave: 'To je gore i od same smrti'

Foto: Pixsell/Instagram kolaž
1/17
25.06.2022.
u 18:30

Danijela je Nikolini poručila da će ovo što se događa nakon Vidojeve smrti, po njenom, biti posebno iskustvo koje u svakom smislu osnažuje, posprema stvari, ljude i odnose na pravo mjesto

Udovica našeg legendarnog glazbenika Dine Dvornika i majka jedne od naših najpraćenijih influencerica, Elle Dvornik, Danijela,  javila se Nikolini Ristović nakon što su je dirnule objave koje je dijelila na društvenim mrežama. Danijela je Nikolini poručila da će ovo što se događa nakon Vidojeve smrti, po njenom, biti posebno iskustvo koje u svakom smislu osnažuje, posprema stvari, ljude i odnose na pravo mjesto

"Gore od same smrti, jest ono što slijedi poslije. Zanijemiš od šoka, od padanja maski, a onda se jednog dana, nekom vanzemaljskom snagom uzdigneš iz pepela jer imaš za koga. I shvatiš da ona 'što te ne ubije, to te ojača' dobije pravi smisao. Najgore od svega, barem meni je bilo saznanje, je da grabežljivci vole zabadati svoje kandže u svježe rane, posebno ranjene žene", napisala je Dvornik.

Foto: Instagram

"Jer što je žena bez muškarca? Živa meta! Morala sam se brzo i hitno osvijestiti, ostaviti suze i žaljenje za neko bolje vrijeme, biti mudra i strpljiva. Koliko god izgleda gadno, bit će to jedno posebno iskustvo koje u svakom smislu osnažuje, posprema stvari, ljude i odnose na pravo mjesto", dodala je.

Podsjetimo, Nikolina je danas na Instagramu svojoj kćeri Uni Sofiji posvetila emotivnu objavu uz video i fotografije na kojoj s Unom šeće Zagrebom. -  Rekli su nam - korak po korak. Tako smo i krenule. Jedna pored druge, ruka u ruci, združeni strahovi i objedinjene nade. Pitala me je - kako da zna da ja neću otići? Počinješ shvaćati konačnost svega. I da iz toga proizlazi jedna nova ljepota - dan po dan, male pobjede, nogu pred nogu, i jednoga dana ćeš podići pogled i shvatiti da si se uspeo uz planinu čije te podnožje plašilo. I evo nas. Korak po korak - objavila je Nikolina.

VIDEO Sejo Sexon: 'Kakva sam ja zvijezda kad imam 200 kuna u džepu'

Komentara 29

Avatar tomsom
tomsom
21:05 25.06.2022.

Je li ikoga , molim javite se, zanima život gospođe Ristović, ili mišljenje gospođe Dvornik

Avatar R2D2
R2D2
22:51 25.06.2022.

Đizs, ima li kraja ovoj udovicčkoj sapunjari?

Avatar Storm95.
Storm95.
22:31 25.06.2022.

To kad si parazit. A kad si "svoja" žena, te stvari ako se i pišu, ne diraju te. Postoji još starija narodna od "ne ubije, ojača" a ta je-Istina boli.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije