Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 58
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
imala je nezgodu

Danijela Dvornik javila se nakon operacije: 'Već dosta toga mogu napraviti sama'

Foto: Miranda Cikotic/Pixsell
1/10
31.10.2022.
u 11:57

Dvornik je otkrila kako je ruku slomila kada je branje maslina već bilo pri samom kraju. - Masline su obrne, ali na samom kraju platila je ruka, tj. ručni zglob. Lom je takav da treba operaciju. Boli, boli, užasno boli - napisala je Danijela uz fotografije koje je objavila na Instagramu i pokazala kako joj je ruka u gipsu.

Danijela Dvornik (55) jako se veselila branju maslina jer oduvijek gušta u tom procesu, a nedavno je i sama kupila maslinik. No akcija branja maslina za nju je bila kobna. Naime nedavno je s pratiteljima na Instagramu podijelila da je doživjela nezgodu zbog koje je morala na operaciju ruke.

-Sve je dobro, operacija je prošla super ništa me ne boli, vježbam ruku i trudim se da mi otok padne što prije. Uglavnom dosta toga mogu već napraviti sama tako da nisam nešto pretjerano nesposobna. Trebat će vremena da mi se ruka vrati u normalu ali mislim da će bit sve ok. Zahvalna sam doktorima ,sestrama i svima na traumatologiji i ortopediji u KBC “Split-Firule”. I bilo mi je bas dobro na odjelu- napisala je Dvornik uz fotografiju, a pratitelji su joj uputili poruke podrške te joj zaželjeli brz oporavak.

''Brz oporavak'', ''Lijepo je pročitati komentar zadovoljne pacijentice, čuvajte se i brz oporavak'', ''Bravo, samo naprijed'', ''Svako dobro'', samo je dio komentara.

Dvornik je otkrila kako je ruku slomila kada je branje maslina već bilo pri samom kraju.

- Masline su obrne, ali na samom kraju platila je ruka, tj. ručni zglob. Lom je takav da treba operaciju. Boli, boli, užasno boli - napisala je Danijela uz fotografije koje je objavila na Instagramu i pokazala kako joj je ruka u gipsu. Danijela se iz Zagreba preselila u Sutivan na Braču gdje je pet godina malo pomalo preuređivala obiteljsku kuću koja je prije bila ljetna oaza njezine obitelji, a sada je postala njezin dom. 

- Volim Sutivan, svoju kućicu, svoju terasu... Žrtvovala bi skupe cipele za komad namještaja bez razmišljanja, jer nema veće sreće od ugodnosti vlastitog doma. Moj dom, to sam ja! Ne treba biti veliko, ali treba imati dušu, i slatkoću.- napisala je jednom na Instagramu Danijela. Kada je uredila kuću posvetila se i vrtu i maslinama te je prije nekoliko mjeseci napisala i kako idu  ti planovi i što je sve posadila u vrtu.

VIDEO Anđa Marić prošetala pistom nakon dugo vremena: Tek je nedavno napravila prve samostalne korake u sedam godina, a s multiplom se bori od 2012.

Ključne riječi

Komentara 2

MA
maximinimax
19:50 02.11.2022.

Šta sve ljudi rade samo da bi došli u novine

SH
Shorv600
13:49 31.10.2022.

Trebala je pasti na glavu ,možda bi došla već jednom pameti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije