Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'baka za primjer'

Danijela Dvornik čuvala unuke pa se požalila na obaveze: 'Cijeli dan sam u pogonu, tisuću puta kažu 'baka'

Foto: Instagram
1/9
04.06.2022.
u 10:00

Danijela Dvornik već neko vrijeme čuva svoje unuke Balie i Lumi, a sada je opisala kako izgleda jedan dan s njima.

Danijela Dvornik (55) trenutno čuva svoje unuke Balie Dee i Lumi Wren, a na svojim se je društvenim mrežama požalila na brojne obaveze koje ima oko unučica. Dvornik je objavila nekoliko fotografija s njihova druženja te napisala da je cijeli dan u pogonu, a onda pobrojala što je sve s unukama radila.

 - Doručak, parkić, plaža i kupanje, ručak, spavanje pa opet šetnja i igranje, večera i spavanac. U međuvremenu 1000 puta 'baka, baka'. Obuci, presvuci, nahrani… Ali uspijevam sve. Doduše ne mogu ni s kim ulaziti u misaone razgovore, niti slušati… mozak mi uskuhao - kazala je te dodala da bez obzira na sve obaveze koje briga oko dviju djevojčica zahtjeva, da joj je drago da uživaju.

U komentarima su joj pratitelji pisali same pohvale. "Baka za primjer, divno“, "Prava baka uskoči kad treba“, "S bakama je najbolje“, "Baka za pamćenje“, pisali su. "Nema ništa ljepše nego odrastati uz baku“, dodali su. 

Foto: Instagram
Podsjetimo, prije nekoliko dana Danijela je potaknula raspravu o tome kako roditelji u parkiće nose igračke i grickalice za djecu.

- Jesam li ja jedina osoba ili baka kojoj ide na živce sto u parkićima djeca nose i jedu grickalice ? Dakle, nema dana da netko ne donese smoki, kiki bombone, kekse ili sokove. Zar je moguće da djeca ne mogu izdržati dva sata u igri bez tih sr***? Ja djeci ne nosim ništa osim vode i voća. Smatram da im ne treba ništa osim toga. Jedu kući. Također, isto mislim i za igračke. Dođu djeca s nekim igračkama i onda drugi polude jer i oni žele, a dijete ne da ili uživa u nagloj popularnosti. Umjesto igre nastane koljačina. Ja nekako poštujem činjenicu da smo u parkiću i mislim da se djeca trebaju zabavljati svojom maštom u međusobnoj interakciji s onim sto im je dostupno u parkiću. Sto vi mislite o ovoj temi? - napisala je Danijela, a pratitelji su joj se odmah javili te s njom podijelili svoja razmišljanja i prakse.

VIDEO Započelo slavlje u Engleskoj: Kraljica je na tronu već 70 godina!

Ključne riječi

Komentara 3

SA
sanikol
13:20 07.06.2022.

Stvarno užas. Po tisuću puta zovu: baka,baka. Da radiš posao koji znaš i koji je kao izmišljen za tebe s kojim se ne moraš hvaliti, čuvala bi ovce i bila bi sretna da te neka pogleda i zableji.

Avatar Mudlin
Mudlin
12:32 04.06.2022.

Fakat ne kužim koji to motiv vodi ove da baš svaki dan pišu o ovoj i o njezinoj familiji? Jel su možda zemljakinje džokovića, blablaševića... pa se mora zaraditi plaća u Hrvatskim kUnama? Jer o Štefici ili Jožeku Horvatu nije im baš dozvoljeno.

KA
kažemja
11:14 04.06.2022.

I , što ćemo sad? Danijela se požalila ?? Što bi mi sad trebali ? Plakat nad njom ? Prva stvar,gdje su roditelji te djece kad se baka s njima bavi cijeli dan a drugo ako to radi dobrovoljno onda joj je to valjda zadovoljstvo a ne teret i obaveza .A treće,ako to ne želi raditi neka se roditelji sami pobrinu za čuvanje djece,bake i djedovi to nisu obavezni,to bi valjda trebao biti gušt a ne kao ja vam čuvam djecu a vi okolo hodate ?? Pa tko te tjera da ih čuvaš?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije