Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
teška alergijska reakcija

Jednogodišnji sin Aleca Baldwina hitno hospitaliziran: 'Bili smo u totalnom rasulu'

Hilaria i Alec Baldwin o?ekuju sedmo dijete
Foto: The ImageDirect / Bestimage
1/9
03.06.2022.
u 09:35

-Eduardo je danas ima jako tešku alergijsku reakciju i morala sam mu dati EpiPen. Mislim da ga je to spasilo- napisala je Hilaria na Instagramu te EpiPen nazvala ''alatom za spašavanje života'' i pozvala sve roditelje da nauče kako ga koristiti jer takve reakcije mogu biti snažne i iznenadne.

Sin Aleca Baldwina (63) i Hilarije (38), jednogodišnji Eduardo hitno je hospitaliziran nakon teške alergijske reakcije.

-Eduardo je danas ima jako tešku alergijsku reakciju i morala sam mu dati EpiPen. Mislim da ga je to spasilo- napisala je Hilaria na Instagramu te EpiPen nazvala ''alatom za spašavanje života'' i pozvala sve roditelje da nauče kako ga koristiti jer takve reakcije mogu biti snažne i iznenadne.

Hilaria je na svom Instagram profilu podijelila zajedničku fotografiju iz bolnice te se zahvalila medicinskom osoblju.

-Neću vas zamarati dugom pričom o tome kako smo Edua žurno vozili prema bolnici. Želim se samo zahvaliti čitavom medicinskom osoblju. Kada sam snimila ovu fotografiju, on je već bio došao k sebi i izbio mi mobitel iz ruke. Ja sam, s druge strane, bila u totalnom rasulu- poručila je.

Podsjetimo, krajem ožujka glumac i njegova supruga, inače autorica i instruktorica joge, objavili su kako očekuju svoje sedmo dijete, a podijelila je snimku trenutka kada su vijest prenijeli svojoj drugoj djeci.

- Nakon mnogih uspona i padova u proteklih nekoliko godina, imamo uzbudljiv uspon i veliko iznenađenje: još jedan Baldwinito dolazi ove jeseni. Bili smo prilično sigurni da je naša obitelj kompletna, ali smo i više nego zadovoljni ovim iznenađenjem. Dijelim s vama trenutak kada smo rekli djeci - kao što vidite, jako su uzbuđeni! Naša nova beba je vrlo svijetla točka u našim životima. Blagoslov i dar u neizvjesnim vremenima. Nedostajali ste mi tijekom moje pauze od društvenih mreža. Vratila sam se i veselim se što ću s vama nastaviti ovo divlje putovanje koje zovemo 'život'. Šaljemo ljubav vama i vašim najmilijima - napisala je Hilaria u objavi.

Par je objavio vijest pet mjeseci nakon što je Baldwin slučajno ubio Halynu Hutchins, snimateljicu, dok je snimao svoj film "Rust". Obitelj preminule snimateljice podigla je optužnicu protiv Baldwina.

VIDEO Pobjednici Eurosonga prodali su svoj kristalni mikrofon na dražbi kako bi kupili oružje za ukrajinsku vojsku

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije