Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VICTORIJINA ANĐELICA

Danas jedna od najtraženijih manekenki, a u svojim tinejdžerskim danima bila je ovisna o alkoholu

Foto: Instagram
1/10
24.01.2020.
u 20:45

Nedavno je o tim problemima iz prošlosti otvoreno progovorila kako bi obilježila 10 godina otkako je trijezna.

Švedska 31-godišnja manekenka Elsa Hosk jedna je od najtraženijih manekenki i jedna od anđelica Victoria's Secreta koja unosne poslove reda jedan za drugim, no prije 10--ak godina nije joj išlo toliko sjajno. Naime, lijepa plavuša imala je problema s alkoholom još od tinejdžerskih dana, a uz to nikako nije mogla dobiti modne poslove. 

Nedavno je o tim problemima iz prošlosti otvoreno progovorila kako bi obilježila 10 godina otkako je trijezna

Foto: Instagram/riley.loudermilk

- Prije 10 godina bila sam potpuno izgubljena, nisam imala previše posla te sam se odlučila preseliti u New York koji je bio prevelik zagrljaj, zbog čega sam se dodatno izgubila. Trebalo mi je duže vrijeme da shvatim da je problem u meni - napisala je nedavno na svom Instagramu uz fotku 9 njezinih najdražih naslovnica poznatih svjetskih časopisa na kojima je ona. 

- Očistila sam se od poroka, otrijeznila i naučila da sam alkoholičar te da tu postoji čitav svijet u kojem ljudi žive trijezni. Upoznala sam nevjerojatne ljude i prijatelje te se polako ponovno pronašla. Ono što je došlo poslije jest nešto što nisam mogla ni zamisliti i na čemu ću biti vječno zahvalna - dodala je. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A decade ago I was super lost, wasn't booking many (any) jobs so I decided to move to NYC. NYC was overwhelming and I got even more lost. It took me a while to realize all my problems started with me. I got clean and sober and learned I was an alcoholic and that there was a whole world out there that was living sober. I met some amazing people and friends and slowly found myself again... what followed because of that I could have never imagined. Grateful beyond words✨ Here are some of my favorite covers from the decade. For this new year I’m wishing you all so much love, health and happiness. And if you are struggling and feeling lost for whatever reasons, it’s ok. I hope you find the strength to move on and find happiness❤️

A post shared by elsa hosk (@hoskelsa) on

Zaključila je s pozitivnom porukom ljudima koji se trenutno možda osjećaju izgubljeno poput nje nekada i poručila im da je sve u redu.

- Nadam se da ćete pronaći snagu da krenete dalje i pronađete sreću - napisala je Elsa. 

U toj objavi je priznala da je posljednju strašnu epizodu s alkoholom imala kad je imala 20 godina, kada je shvatila da tako dalje više ne može.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

- Bila je to teška borba u početku, no i najbolja odluka koju sam ikada donijela - napisala je i dodala da se prije dvije godine ostavila i pušenja, iako i dalje nekad koristi električne cigarete. 

Plavokosu ljepoticu 2015. godine je osvojio osnivač brenda naočala District Vision Tom Daly

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije