Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ponosna mama

Najpoznatija plus size manekenka rodila sina: 'Životi su nam se promijenili'

Foto: Instagram
1/6
22.01.2020.
u 07:00

S redateljem Justinom Ervinom u braku je već devet godina, a radosnu vijest o prinovi odmah je podijelila sa svojim pratiteljima na Instagramu.

Najpoznatija plus size manekenka Ashley Graham u subotu je rodila dječaka. S redateljem Justinom Ervinom u braku je već devet godina, a radosnu vijest o prinovi odmah je podijelila sa svojim pratiteljima na Instagramu.

- U 18 sati u subotu naši životi su se promijenili nabolje. Hvala svima na ljubavi i podršci tijekom ovog nevjerojatnog razdoblja - napisala je manekenka, ali i dalje nije htjela otkriti ime malenog dječaka.

Foto: Screenshot Instagram

Graham je poznata po isticanju koliko je važno voljeti i prihvatiti svoje tijelo pa je tako tokom cijele trudnoće ponosno objavljivala provokativne fotografije, bilo u kupaćem kostimu ili u donjem rublju. 

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Podsjetimo, Graham je sredinom kolovoza, na devetu godišnjicu braka, objavila da je trudna

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije