Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sreća

Ova lijepa manekenka iz Makedonije osvojila je srce našeg Igora Karačića

Foto: Instagram
1/6
20.01.2020.
u 10:38

Igor je već godinu dana u vezi s manekenkom Dušicom Andonovskom, a navodno će uskoro pasti i zaruke...

Nakon što je Hrvatska sinoć pobijedila Njemačku, igračem utakmice proglašen je naš Igor Karačić. Rukometaš rođen u Mostaru u publici je imao podršku navijača i prijatelja, a nije poznato je li ga iz publike bodrila i djevojka.

Naime, makedonski mediji pišu kako je Igor u vezi s njihovom poznatom manekenkom Dušicom Andonovskom. Upoznali su se dok je Igor igrao za makedonski Vardar u kojem je proveo sedam godina, a sada se preselio i Poljsku i igra za Kielce. Kako piše makedonska Republika, i Dušica se planira preseliti u Poljsku, a pišu i kako bi uskoro mogla pasti prosidba.

 

 

Igor na svom profilu na Instagramu koji je otvoren za javnost ne objavljuje fotografije s Dušicom, a njezin je profil zatvoren. U javnost su procurile neke od fotografija s njezina profila i vidi se kako Dušica često objavljuje fotografije na kojima nosi rukometni dres svojeg dečka. Navodno je Dušica s Igorom bila u Mostaru tijekom blagdana, ali nije poznato prati li ga na ovom prvenstvu.

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar nisam..robot
nisam..robot
11:16 20.01.2020.

Lepo makedonsko devojce.

PJ
pjole
10:59 20.01.2020.

Lijepa žena.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije