Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 44
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUPERTALENT

Maja Šuput ostala bez riječi kada je vidjela kako se zgodni plesač preziva: 'Samo sam glupa trenutno'

Foto: Nova TV
1/9
04.10.2021.
u 11:22

- Tvoje tijelo izgleda tako Tatarynov. Nevjerojatno - poručila je natjecatelju Olegu popularna pjevačica.

U jučerašnjoj je emisiji popularnog natjecateljskog showa 'Supertalent' nastupio i Ukrajinac sa španjolskom adresom Oleg Tatarynov.

Pred žirijem ovog popularnog showa izveo je akrobacijsku plesnu točku u zraku. Žiri je bio oduševljen, a nakon nastupa Maja Šuput Tatarinov je oduševljeno naglasila kako se preziva natjecatelj te pohvalila njegov nastup i fizički izgled. "Tvoje tijelo izgleda tako Tatarynov. Nevjerojatno", kazala je. Maju je natjecatelj toliko oduševio da je ostala bez riječi. 

„Oprosti, bez riječi sam! Inače, nisam bez riječi, ali samo sam glupa trenutno“, poručila mu je članica žirija vidno očarana te zamuckujući. 

Za svoj nastup dobio je pohvalu i od Martine Tomčić. „Ovo je bio jedan od 10 najboljih nastupa koje sam vidjela u pet sezona koliko sudjelujem u Supertalentu. Ostavio si me bez daha, a ja sam sutkinja koju je teško impresionirati", poručila mu je. Oleg je od svih članova žirija dobio potvrdan odgovor te tako osigurao sebi prolaz dalje. .

Inače, pjevačica Maja Šuput Tatarinov u braku je s Nenadom Tatarinovim. Par se vjenčao u svibnju 2019. godine. Poznata pjevačica rodila je i dječaka Blooma u ožujku ove godine.  

VIDEO Kultna serija Seinfeld stiže na Netflix: Kramer je u pilot-epizodi zapravo bio Kessler

Komentara 3

PI
Pišmevrit
12:53 04.10.2021.

Kako to misli trenutno?

ČS
Čuvaj se senjske ruke
12:45 04.10.2021.

Samo sam glupa- kaže Maja, inače po školi konobarica.

ZA
zagi101
13:17 04.10.2021.

prije svake emisije povuče bijelu crtu, onak za raspoloženje 😉

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije