Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VODITELJ

Dalibor Petko eksperimentirao s izgledom, u komentarima mu se javila Hana Rodić: 'Gorane, jesi li to ti'

Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
1/8
21.01.2022.
u 23:00

Njegovu promjenu u komentarima su pohvalili mnogi poznati, među kojima i Žanamri Perčić, Ecija Ivušić, Nives Celzijus.

Voditelj Dalibor Petko (43) na svojem je Instagram profilu podijelio fotografiju na kojoj je pokazao beauty eksperiment koji je napravio. Petko je otkrio da je kosu obojio u sivu boju. „O da, trajalo je satima, ali Mr. Grey je u gradu", napisao je u opisu.

Njegovu promjenu u komentarima su pohvalili mnogi poznati. „Wow“, napisala je pjevačica Žanamari Perčić, a Nives Cezijus je ostavila emotikon vatre. „Eto možeš u tursku sapunicu odmah“, poručila mu je kolegica Ecija Ivušić. „Ulalaaa“, napisala je glumica Katarina Baban. U komentarima su se javili i prvi hrvatski Gospodin Savršeni Goran Jurenec i njegova djevojka Hana Rodić. „Ukrao mi je izgled“, napisao je Goran koji je nedavno pokazao da je obojao kosu u sivo. Hana je imala sličan komentar. „Gorane, jesi li to ti“, napisala je te dodala da mu super stoji. Pratitelji su još dodali da mu odlično stoji i da izgleda mlađe.

Inače, fotografiju je lajkalo više od 3 tisuće ljudi, a Petka na ovoj društvenoj mreži prati 72.000 ljudi. Voditelj objavljuje mnoge šale i zezancije, ali i fotografije sa svojim roditeljima. 

VIDEO Pogledajte tko je nominiran za Večernjakovu ružu u kategoriji glumačkog ostvarenja godine

 

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar drug Joža
drug Joža
23:43 21.01.2022.

Odvratan si.

SJ
Samo ja
05:25 22.01.2022.

I ovaj ko iz pastete svako malo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije