Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uči je disciplini

Da bi skinula kilograme, Jennifer Garner išla s mamom u teretanu

'WORLD RIGHTS NO USA, FRANCE, AUSTRALIA.   Jennifer Garner attends the gala screening of \'Butter\' at Roy Thomson Hall during the Toronto International Film Festival in Toronto, Canada. 13/09/2011  B
'UPI/BIGPICTURESPHOTO.COM/BigPict'
08.08.2012.
u 16:39

Glumica koja je prije nekoliko mjeseci rodila treće dijete priznala je kako je teškom mukom skinula kilograme koji su se nakupili u trudnoći. U tome joj je pomogla mama

Glumica Jennifer Garner otkrila je svoju formulu uspješnog mršavljenja. Angažirala je svoju majku koja je nadgledala njezin režim vježbanja četiri puta tjedno.

– Nakon rođenja trećeg djeteta kilogrami nikako nisu htjeli otići. Nisam se mogla prisiliti i početi s vježbanjem. Zbog buđenja tijekom noći danju bila sam iscrpljena. Bio je to začarani krug. No dosjetila sam se da bi bilo najbolje krenuti u teretanu s nekim tko bi te prisilio na vježbanje. Mama se ponudila i tako sam počela. Baš me naučila disciplini, nije bilo zabušavanja, šali se Jennifer. Tvrdi da u trudnoći nije pretjerivala s hranom, iako su svi mislili suprotno.

– Pazila sam da jedem zdravo, no unatoč trudu bila sam ogromna. Moje tijelo bivalo je sve veće. Zbog djeteta nisam se opterećivala razmišljanjem o kilogramima, priznaje glumica koju suprug Ben Affleck nagovara na četvrto dijete, no Garner je zasad dosta troje.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije