Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
doznali razloge

Cure novi detalji kontroverznog ročišta: Meghan otkazala svog odvjetnika

Foto: PA/Pixsell
1/5
25.09.2020.
u 14:46

Podsjetimo, Meghan tuži ANL zbog pet članaka u kojima su objavljeni dijelovi rukom pisanog pisma koje je ona poslala svom ocu Thomasu u kolovozu 2018.

Meghan Markle bori se na sudu protiv ANL Associated Newspapers Limited grupacije koja stoji iza britanskog tabloida Daily Mail, Daily Mirror, The Suna i Daily Express, a spor traje još od prošle godine. Glavna rasprava u tom procesu zakazana je za 11. siječnja 2021. godine, što je tek odlučeno na Visokom sudu u Londonu.

1/9

Još je jedan detalj iscurio oko spora, a on je još više uzburkao javnost. Naime, Meghan je otkazala punomoć svojem dosadašnjem odvjetniku Davidu Sherborneu.

Njezin novi pravni tim predvodit će odvjetnik koji zastupa Naomi Campbell i J.K. Rowling, Justin Rushbrooke. Mediji pišu kako je razlog zašto je Meghan otkazala punomoć svom odvjetniku taj što nije bila zadovoljna prvim ročištem, ali i to što upravo on zastupa Johnnyja Deppa u sporu protiv The Suna. Meghan želi pružili potporu Amber Heard, Deppovoj bivšoj supruzi u borbi protiv nasilja. 

Podsjetimo, Meghan tuži ANL zbog pet članaka u kojima su objavljeni dijelovi rukom pisanog pisma koje je ona poslala svom ocu Thomasu u kolovozu 2018.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije