Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
čestitamo!

Csilla Barath Bastaić otkrila sretnu vijest, u 41. godini čeka prvo dijete

Zagreb: Glumica Csilla Barath Bastaić
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
1/8
14.02.2022.
u 18:08

Učitava se, došlo je do 50%- napisala je glumica uz fotografiju na kojoj je istaknula svoj trudnički trbuščić i otkrila da je trudna 20 tjedana, a u komentarima su se javili brojni pratitelji i uputili čestitke među kojima su glumice Nataša Janjić Medančić, Jelena Veljača i Lana Gojak.

Zagrebačka glumica Csilla Barath-Bastaić (40) na Instagramu je objavila sretnu vijest. Naime, očekuje svoje prvo dijete s radijskim voditeljem Matkom Antonovićem s kojim je u vezi od 2015. godine.

-Učitava se, došlo je do 50%- napisala je glumica uz fotografiju na kojoj je istaknula svoj trudnički trbuščić i otkrila da je trudna 20 tjedana, a u komentarima su se javili brojni pratitelji i uputili čestitke među kojima su glumice Nataša Janjić Medančić, Jelena Veljača i Lana Gojak.

"Kakva divna vijest! Sretno ti od srca. I ova polovica puta i ostatak života. Nemoj reći da te nisam upozorila", "Čestitam","Predivno", "Jedva čekam da skupa guramo kolica", "Prekrasno", "Bravo", pisali su pratitelji.

Podsjetimo, u intervjuu za Večernji list, Csilla je otkrila kako joj je Matko velika podrška. -Svakoj je osobi, pa tako i meni, bitno imati podršku u partneru. Interes za profesionalna dostignuća kod nas je obostran i vrlo nam je bitno da jedno drugo podržavamo i motiviramo. Oboje smo odabrali profesionalni put koji je neprestano pod budnim okom javnosti i kritike i to nije lako. Obiteljska i partnerska podrška za mene je neprocjenjiva- rekla je glumica pa otkrila i čime se voli baviti u slobodno vrijeme.

- Otkrila sam meditativni učinak sađenja biljaka. Imam mali vrt i najviše me veseli u rano proljeće čupati, kopati, saditi i promatrati život svog tek zasađenog cvijeća.

VIDEO Pogledajte tko je nominiran za Večernjakovu ružu u kategoriji Novo lice godine

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije