Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dijelimo upade

Cosmic Vibes dolazi u Klub!

cosmic vibes
Foto: Promo
1/2
27.05.2014.
u 20:00

Kroz spajanje elektronike i bassa, svjetla i sjene, trenutka i trajanja, Cosmic Vibes od subote, 31. svibnja, u zagrebačkom Klubu

Cosmic Vibes novi je program koji se predstavlja u subotu, 31. svibnja, u zagrebačkom Klubu. Kroz spajanje elektronike i bassa, svjetla i sjene, trenutka i trajanja, Cosmic Vibes stvara energiju za širenje dobre vibre kroz cijelu noć.

Glavni floor demolira BASS - Danny Bwoy (B2B) uz goste: Jan Becele, Venom, What The Funk, a iz Sarajeva dolazi Said5 (Concrete Jungle) - eksplozivni prljavi beatovi uz koje nema stajanja.

U tunelu caruje ELEKTRONIČKA FUZIJA - Amar Kay, Anto i Oberön - kombinacija Sarajeva i Zagreba u potpunosti vas ispunjava kozmičkom energijom kroz house zvukove.

Poklanjamo dvaputa po jednu ulaznicu najbržim čitateljima koji pošalju svoje podatke na 69hourpartypeople@gmail.com.

Foto: Promo

BASS FLOOR

SAID5 [BiH] (Concrete Jungle)

DANNY BWOY (Trip to Zion)

JAN BECELE (Trip to Zion)

DJ VENOM (3xDMC World finalist, JabbaTon)

WHAT THE FUNK (Break-Fast Audio / Global Energy Recordings)

TUNEL

AMAR KAY [BiH]

ANTO

OBERÖN

Ulaz: 20kn prije / 25kn nakon 00:30h

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije