Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'A Head Full of Dreams'

Grupa Coldplay u prosincu objavljuje svoj posljednji album?

coldplay
Foto: Press Association/Pixsell
06.11.2015.
u 19:00

Mislim da sve pjesme na novom albumu predstavljaju kraj jedne ere, koju vjerujem da smo obilježili – kazao je frontmen grupe Chris Martin

Na sreću brojnih obožavatelja britanski rock sastav Coldplay potvrdio je da 4. prosinca izlazi njihov novi album "A Head Full of Dreams". Bit će to sedmi studijski album popularne grupe, a frontmen grupe Chris Martin dao je naslutiti da postoji mogućnost  da će biti i posljednji, prenosi BBC.

– Ovaj album za nas predstavlja kraj jednog ciklusa koji već godinama traje. Neću reći da će album „A Head Full of Dreams“ biti naše posljednje ostvarenje, ali mislim da sve pjesme na njemu predstavljaju kraj jedne ere, koju vjerujem da smo obilježili – izjavio je Martin.

Novi album predstavlja zvuk slobodnih i sretnih ljudi koji zahvalni što su dio grupe, a na njemu gostuju Beyonce, Noel Gallagher i švedska kantautorica Tove Lo.

Osim albuma članovi britanskog sastava najavili su i turneju na koju će krenuti početkom iduće godine, no prije toga održati će nekoliko manjih koncerata kako bi promovirali svoj novi album za koji se nadaju da će nadmašiti uspjeh prethodnog albuma "Ghost Stories" koji je prodan u više od 3,7 milijuna primjeraka. 

Prvi singl s albuma "Adventure Of A Lifetime"  jučer je objavljen na YouTubeu, a kako zvuči, možete poslušati ovdje. 

>>Coldplay uživo zvuči čvršće, ali primarno čuva platinasti status

>>Coldplay – Mylo Xyloto: Ljubavna priča sa sretnim završetkom

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije