Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
danas roko

Cigi otkrio što stvarno misli o Eurosongu: "Bitno da je nama glavni adut vokal!"

Foto: Instagram
1/4
16.05.2019.
u 08:18

Naime, ponovno je tipkao po mobitelu, a na svome Facebook profilu podijelio je nastup Serhata, predstavnika San Marina, koji je s pjesmom "Say Na Na Na" uspio izboriti finale Eurosonga.

Stilist Neven Ciganović odlučio je da ni Eurosong ne može proći bez njegova osvrta.

Naime, ponovno je tipkao po mobitelu, a na svome Facebook profilu podijelio je nastup Serhata, predstavnika San Marina, koji je s pjesmom "Say Na Na Na" uspio izboriti finale Eurosonga.

Foto: Facebook screenshot

– Kad sam vidio ovaj San Marino odmah sam pomislio da smo ipak Nižetićku trebali poslati na Eurosong. San Marino do pobjede! Bitno da mi stalno ističemo kako je naš glavni adut vokal – napisao je Ciganović.

Neven u posljednje vrijeme gotovo svakodnevno komentira javne osobe na svom Facebook profilu, pa je tako 'oprao' Maju Šuput, Jacquesa Houdeka, Miju Kovačić i Antoniju Blaće.  

Pogledajte top listu svih skandala i rekorda na Eurosongu:

Ključne riječi

Komentara 6

Avatar Grunf
Grunf
09:25 16.05.2019.

tko je ta spodoba?

HH
Hrvoje Hrk !!
09:20 16.05.2019.

Čekaj malo....vi tu meni hocete reći da tam kod vas u redakciji ima netko zadužen da prati dal je kaj taj cigi ili modni mačak i ostali ti gnjurci napišu kaj na fejs ili instagram i onda vi to otipkate u vijesti , pa stvarno uzas, i čekaj koju školu moraš zavrsit za to ???? ...i za to netko dobiva plaću!! Molim da mi odgovori netko iz redakcije

Avatar Kaladin
Kaladin
09:09 16.05.2019.

Stilist?! Fešn gurac.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije