Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nema granice

Ciganović opet napada: Antonija, spavaš li mirno? Ukrala je tvoju frizuru iz Kine

Foto: Instagram
1/5
13.05.2019.
u 10:25

Neven Ciganović nije se suzdržao od komentara o frizuri voditeljice Mije Kovačić tijekom sinoćnje epizode 'Plesa sa zvijezdama'. Naime, usporedio ju je s neslavnom prošlotjednom frizurom Antonije Blaće.

Kroz cijelu sinoćnju emisiju ''Plesa sa zvijezdama'' plesni parovi oduševljavali su odličnim nastupima, ali gledateljima nije bio upitan ples koliko frizura voditeljice Mije Kovačić (37).

Među gledateljima popularne emisije i stilist je Neven Ciganović, koji nerijetko komentira modna izdanja javnih ličnosti, a ovaj put Mija nije izbjegla njegove komentare.

– Antonija Blaće, spavaš li mirno? Ukrala je tvoju frizuru napravljenu u Kini – napisao je Cigi (47) na svom Facebook profilu, a fanovi su masovno podržali njegovu objavu.

Foto: Facebook screenshot

– Pa ja ću poludjet! Upravo gledam kakvu je to 'tutu' montirala. Da su barem boju pogodili – govori komentar jedne pratiteljice.

Podsjetimo, stilist često analizira modne pojave, a svojim komentarima uvijek nasmijava pratitelje na društvenoj mreži. Prošli tjedan komentirao je frizuru voditeljice Antonije Blaće (39).

Pogledajte tko pleše u ovoj sezoni 'Plesa sa zvijezdama'.

 

Ključne riječi

Komentara 22

SA
samuraj
10:41 13.05.2019.

On nekoga komentira? O jbt.

ZI
zip123
10:41 13.05.2019.

Dajte nas postedite ovakvih stvari!

Avatar VinkoL
VinkoL
11:14 13.05.2019.

Jel može koji članak o normalnim ljudima?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije