Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 56
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sve priložio

Cigi optužuje Grubnića da je lažirao fotke privatnog aviona, a ima i dokaze

Foto: Instagram/Screenshot
1/7
22.07.2020.
u 11:26

No, kako ga Neven Ciganović na svom Instagramu danima proziva za sve i svašta, tako ga je i sada optužio da je pokrao slike privatnog aviona koje je objavio.

Stilist Marko Grubnić nakon filmskih zaruka odletio je s prijateljem Momčilom Gurovićem na odmor na Lošinj kada se pohvalio kako lete upravo privatnim avionom. 

1/4

Prije dva dana objavio je da se vraćaju za Zagreb, također privatnim avionom, a objavio je i nekoliko snimki s leta. 

No, kako ga Neven Ciganović na svom Instagramu danima proziva za sve i svašta, tako ga je i sada optužio da je pokrao slike privatnog aviona koje je objavio. Naime, Ciganović je na svom Instagram storyju objavio slike s biznis-putovanja zagrebačkog frizerskog salona Ruža Institut Kerastase koje jako nalikuju na Grubnićeve. 

Foto: FIBA/Screenshot

"Kad je ovaj 'krelac' izjavio da on 'svoje' fotke ne photoshopira nego ih samo provuče kroz filter, nisam vjerovao. No sad me razuvjerio, iako je fotke maznuo drugima", napisao je Ciganović i priložio fotke. 

Komentara 12

Avatar Edgedancer
Edgedancer
11:41 22.07.2020.

Sad prenosite i rat histeričnih peškirića?!

Avatar Edgedancer
Edgedancer
11:44 22.07.2020.

Ma isto podržavam ovo što vl radi. Nitko ne može bolje objasniti i više zgaditi ljudima ove s anomalijom, kao što mogu sami.

DO
domagoj1492
12:06 22.07.2020.

Strašno. I sad ako kažeš da je ta ekipa bolesna, i da treba liječenje, odmah je govor mržnje. Zato treba šutiti i trpiti ovaj bal vampira.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije