Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zvijezde - ljetni hit

Ciganović opleo po Antoniji Blaće: 'Ovo je prestrašno'

Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL / Screenshot
1/3
05.05.2019.
u 12:47

Sinoć je počeo RTL-ov show 'Zvijezde - ljetni hit' kojeg vodi poznato šibensko lice nasmijane voditeljice Antonija Blaće. Uspjela se naći na meti našeg najpoznatijeg stilista Nevena Ciganovića.

- Ne mogu više s ovim Hrvaticama koje su otkrile ove jeftine sintetičke perike iz Kine. Ovo je već prestrašno - komentirao je zgroženo Neven Ciganović (47) stil voditeljice emisije 'Zvijezde - ljetni hit' Antonije Blaće (39).

Gledatelji su odmah uočili Antonijinu novu frizuru, a komentari su pristizali na račun šiški koje su je, prema riječima jednih, pomladile, a prema riječima drugih bile neprirodne.

Kao što to biva, Cigi često analizira modna izdanja poznatih, a svojim komentarima često uspije nasmijati sve koji ga prate.

-Ma je li to Antonija Blaće? - upitala se gledateljica, a onda je uslijedio komentar koji odobrava perike 'jer su moderne, a i stalno ih nosi srpska pjevačica Jelena Karleuša'.

Podsjetimo, u sinoćnjoj prvoj epizodi showa 'Zvijezde - ljetni hit' predstavilo se prvih 12 kandidata koji se ove sezone suočavaju s novim pravilima.  Naime, žiri neće više mentorirati kandidate kroz svoje timove, ali nakon svog prvog nastupa natjecatelji će birati člana žirija s kojim bi u idućem krugu željeli pjevati duet, no žiri će odlučiti hoće li to uistinu biti tako.

Pogledajte koji showbizz brakovi nisu dugo potrajali.

Ključne riječi

Komentara 30

SA
santek
13:54 05.05.2019.

Dali se taj lik ikada pogleda u ogledalo i ako da trebao bi se zamisliti prije nego li komentira o nekim osobama kojima je manji od maloga nokta na nozi!

DU
Deleted user
14:01 05.05.2019.

Ne gledam te gluposti. Ali ta žena izgleda normalno, za razliku od ovog komentatora. Ne kužim kome se taj može rugati

PE
PetrusManus
14:18 05.05.2019.

Ciganović, vidim ga često u kvartu, nevjerovatno kako se taj izopačeni izoperirani lik u raspadajućem stanju ima obraza nekome obratiti a kamoli komentirati nećiji izgled,

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije