Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 138
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Oduševila ih

Charlize Theron ostavila ogromnu napojnicu prodavačima jogurta!

charlize theron
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
1/7
04.06.2014.
u 22:03

Charlize Theron mušterija je iz snova. Naime, prema pisanju TMZ-ja, glumica je oduševila zaposlenike Pinkberryja, gdje se prodaju zamrznuti jogurti...

Charlize Theron mušterija je iz snova. Naime, prema pisanju TMZ-ja, glumica je oduševila zaposlenike Pinkberryja, gdje se prodaju zamrznuti jogurti. Charlize je svratila do prodavaonice i naručila slasticu te shvatila da nema gotovine uza se.

Prodavač je pristao pustiti Charlize da ode, uz obećanje da će se vratiti s novcem. No, kako su sati prolazili, zaposlenici su već odustajali od novca, misleći da ih je glumica zaboravila. Kako su se prevarili. Ubrzo je automobilom Theron stigla sa Seanom Pennom, predavši prodavaču sto dolara. Ostatak nije uzela.

Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)

>>Prvi put progovorila o njihovoj romansi: Dogodilo se prirodno

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar darkkati
darkkati
09:28 05.06.2014.

100 dolara , ako je to ogromno nek ide sve lepo vrit

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije