Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Taylor Holland

Charlijeva mama priznala u 72. godini: Oduvijek volim samo žene

Holland Taylor
Foto: DPA/Pixsell
1/2
04.12.2015.
u 10:00

Zvijezda serije "Dva i pol muškarca" u 73. godini otkrila je svoju spolnu orijentaciju i priznala da je ludo zaljubljena u 32 godine mlađu glumicu Sarah Paulson

Zvijezde serije "Dva i pol muškarca" kraj 2015. godine obilježili su neočekivanim priznanjima. Nakon što je Charlie Sheen priznao da je HIV pozitivan, i njegova mama u seriji, glumica Holland Taylor odlučila je javno progovoriti o svojoj seksualnoj orijentaciji. U radijskom intervjuu za WNYC prvi je put priznala da je lezbijka i da je trenutačno u vezi s prilično mlađom partnericom.

Osjeća se starom za brak

– Voljela bih kad bih mogla samo reći istinu a da mi nitko ne kaže: Aha, tek sad si izašla iz ormara. Ali ja nisam izašla iz ormara, oduvijek sam vani i oduvijek volim žene – rekla je u intervjuu 72-godišnja glumica. Objasnila je i zašto je dosad izbjegavala pitanja o ljubavnom životu.

– Većina mojih veza bila je sa ženama, ali nikad nisam voljela o tome govoriti jer bih trebala politizirati, a to ne volim – kazala je. Odgovarajući dalje na pitanja o svojoj ljubavnici, nije htjela otkriti njezino ime i prezime, osim što je naglasila da je puno mlađa od nje.

– Među nama je velika razlika u godinama, što će sigurno šokirati ljude, a moram priznati da ta činjenica i mene malo plaši – rekla je Holland. Prekapanjem po društvenim mrežama, ali i nedavnim zajedničkim pojavljivanjem na premijeri filma "Carrol", brzo je postalo jasno da je njena partnerica 40-godišnja glumica Sarah Paulson, koja je prije Holland također bila zaljubljena u stariju glumicu. Od 2004. do 2009. bila je u vezi s 19 godina starijom glumicom Cherry Jones, a svoju vezu javno su priznale u zajedničkom intervjuu. Sarah, poznata po ulozi u seriji "Američka horor priča", nakon njihova prekida priznala je da je prije Cherry hodala samo s muškarcima te da i dalje jednaku privlačnost osjeća i prema muškarcima i prema ženama.

– Dečki me ne žele pozvati van jer misle da volim samo žene, a žene pak misle da volim dečke pa me ni one ne zovu van. Zato u zadnje vrijeme soliram, a istina je da jednako volim oba spola – ispričala je Sarah prije godinu dana.

U međuvremenu je, čini se, ipak shvatila prema kojem spolu gaji jače osjećaje, jer se s Holland već dotakla teme braka.

– Brak u ovim godinama ne bi mi baš pao na pamet. Moja je partnerica to predložila i bila je to dirljiva gesta, od srca – rekla je Holland i brzo dodala kako im brak ipak nije još u planu.

– Ako se i odlučimo na taj korak, učinit ćemo to dalje od medija, jer to je zbilja privatna stvar koja najviše znači dvjema osobama koje se upuštaju u brak – rekla je glumica.

Dok je njena mlađa partnerica u prošlosti otvoreno iznosila svoje stavove o seksualnosti, životu i problemima, Holland se borila s brojnim demonima i padala u depresiju zbog toga.

Depresivnih 15 godina

Kaže kako ju je smrt mame natjerala da preispita u kakve se ljubavne odnose uglavnom upuštala i kakav je život uopće stvorila.

– Shvatila sam da su sve moje veze bile plitke i površne te da je moj život poprilično jadan jer sam ga uglavnom provela solirajući. Bila sam na pragu 70. i osjećala sam se usamljeno, bila sam pod pritiskom da ću uskoro umrijeti sama i pala sam u depresiju – izjavila je Holland nedavno i otkrila tako da se dugo borila s depresijom koja je potrajala sve do susreta sa Sarah. – Osoba u koju sam zaljubljena izvukla me iz očaja i to je najbolje što mi se dogodilo u životu. Petnaest godina sam se borila s depresijom i bez pomoći antidepresiva nisam bila u stanju izaći iz kuće po namirnice. Sada sam sretna – zaključila je.

>> Nakon 12 sezona gasi se humoristična serija "Dva i pol muškarca"

Komentara 5

Avatar istovari
istovari
13:39 04.12.2015.

Tu smo isti ....volim ih i ja....

DU
Deleted user
14:13 04.12.2015.

Jooj ameri i njihove depresija. Gutaju antidepresive kao TicTac bomboncice.

RI
rikavac
10:45 04.12.2015.

ovo i ovakva demokracija moze samo bit u Americi a kako mi podrzavamo Amere u Europi nista me nebi iznenadilo da i Eropljani javno pocnu izjasnjavat da su vecina pederi i lezbejke.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije