Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Sada smo 1:1'

Cetinski otvorio dušu i otkrio kako je supruga Dubravka njemu spasila život

duda i tony
Foto: Goran Jakuš/Pixsell
1/5
24.06.2019.
u 09:41

Tony Cetinski protekli je vikend održao koncert na beogradskom Tašmajdanu. Podršku mu je pružala i supruga Dubravka koja zbog zdravstvenog stanja ipak nije mogla prisustvovati koncertu.

Supruga pjevača Tonyja Cetinskog, Dubravka Cetinski, još se uvijek oporavlja od posljedica moždanog udara koji je imala prije nekoliko tjedana. Dubravki je iznenada pozlilo u obiteljskoj kući u Istri, a u pomoć joj je prvi pritekao Tony koji je ostao sabran i odmah pozvao hitnu pomoć.

Unatoč teškom periodu iza njih Tony je protekli vikend održao veliki koncert na beogradskom Tašmajdanu, a uz njega je cijelo vrijeme bila i supruga koja zbog zdravstvene situacije koncert ipak nije mogla pratiti na samom stadionu. - Supruga mi je imala moždani udar, ali je sada dobro. Nažalost, nije mogla da biti na nastupu zbog buke i rasvjete, ali je na sto metara zračne linije u obližnjem hotelu. Tako da je kroz otvoreni prozor slušala cijeli koncert - otkrio je Tony za Blic.

Nedugo nakon što je završila u bolnici Dubravka Cetinski uputila je javnu zahvalu suprugu jer joj je spasio život i poručila mu da su sada 1:1. Mnogi su se tada pitali kada je to Dubravka spasila život Tonyju, a pjevač je sada i sam otkrio značenje koje se krije iza ove poruke.

- To se odnosilo na jedan proces kroz koji sam ja prolazio u ovih šest godina. Ona je bila uz mene cijelo vrijeme, prošla je sa mnom cijeli proces i na neki način mi spasila život - objasnio je Toni i dodao kako se sada osjeća sjajno.

- Odlično sam sada. Samo neka je sve kako treba, samo neka je zdravlja, sve ostalo ćemo lako - rekao je Cetinski koji je cijeli koncert posvetio svojoj 15-godina mlađoj supruzi s kojom je u sretnom braku od 2014. godine.

Pogledajte i koji su estradnjaci postali duhovnjaci.

 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar LogikaII
LogikaII
12:12 24.06.2019.

Spasi i Naš život, više ne vozi, ubojica je ubojica, neovisno o PRu...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije