Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BAFTA

Cate Blanchett tješili modni kritičari, Leo DiCaprio smješkao se s nagradom u ruci

Actress Cate Blanchett arrives at the British Academy of Film and Television Arts (BAFTA) Awards at the Royal Opera House in London, February 14, 2016. REUTERS/Toby Melville
Foto: Reuters/PIXSELL
1/12
16.02.2016.
u 10:27

Tri nagrade u glavnim kategorijama kući je ponio 'Povratnik', dok je 'Mad Max' slavio što se tiče šminke, montaže, kostima...

Hollywoodska krema okupila se u nedjelju u Londonu na dodjeli nagrade BAFTA kako bi još jednom, uoči Oscara, proslavila Leonarda DiCaprija i film “Povratnik” kao laureate s najviše nagrada u najvažnijim kategorijama – za najbolju mušku glavnu ulogu, najbolji film i najbolju režiju... Mad Max pak slavio je u kategorijama šminka, produkt dizajn, montaža i kostimi. Uz Lea, kao najbolja ženska sporedna glumica slavila je njegova kolegica iz Titanica Kate Winslet, a osim nagrade zaslužila je i pohvalu modnih kritičara za stajling.

Cate Blanchett nagradu za najbolju žensku glavnu ulogu opet je “preotela” Brie Larson pa se Australka morala tješiti komplimentima na račun senzacionalnog izgleda kojem je, svakako, pridonio i izbor haljine. Svjetlucavi kamenčići i suknja od crnog perja s potpisom kuće McQueen! Cate je postavila ljestvicu visoko. Film “Brooklyn” nagrađen je kao najbolje britansko filmsko ostvarenje, a glavnoj glumici Saoirse Ronan ostaje pričekati Oscare kao posljednju šansu da se domogne kakve nagrade za ulogu koja nosi (hvaljeni) film. 

>>Uoči Oscara "Povratnik" pokorio konkurenciju na dodjeli filmskih nagrada BAFT-e

>>Pogledajte reakciju Cate Blanchett na najbizarnije pitanje ikad

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije