Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Omražena osoba

Hladni rat kraljice i Camille: Zvala ju je ludom ženom

Foto: DPA/Pixsell
1/5
20.03.2018.
u 16:49

Kraljica Elizabeta nije prihvaćala Camillu i zvala ju je potpuno ludom ženom. Na vjenčanju svog sina i Camille nije se uopće obraćala mladencima.

Camilla Parker Bowles dugo vremena je bila jedna od omraženih osoba u Velikoj Britaniji, a Daily Mail u serijalu članaka otkriva kako ni kraljica Elizabeta  nije podnosila Camillu i protivila se braku Charlesa i Camille. 

Charles je godinama pokušavao nagovoriti majku i baku da prihvate Camillu koja mu je cijelo vrijeme bila za vratom i inzistirala da njihova veza postane javna i prihvaćena i od članova kraljevske obitelji. Kraljica Elizabeta mu je jasno dala do znanja da ne želi imati veze s njegovom ljubavnicom i odbijala je biti u njenom društvu i zato Charles nije nikada smio dovoditi Camillu na obiteljska okupljanja, pa je čak nije smio pozvati ni na svoj rođendan.

Za to vrijeme da bi mu napakostila kraljica Elizabeta je na sva događanja koje je organizirala kraljevska obitelj pozivala Camillinog bivšeg supruga. Kraljica je u jednom razgovoru s Charlesom rekla kako je Camilla potpuno luda žena i govorila je kako su Charles i Camilla najsebičnije osobe koje poznaje. Odbijala je upoznati Camillu.

Smekšala se tek nakon smrti svoje majke. Kada je umrla majka kraljice Elizabete princ Charles je napisao dirljiv govor i kraljica je dozvolila da Camilla dođe na pogreb.  Par se na kraju vjenčao ali kraljica je odbila ideju da to bude veliko vjenčanje i bila je poprilično hladna tijekom vjenčanja dajući do znanja što misli o tom braku.

Na večeri je boravila kratko i Camilli se uopće nije obraćala te se bračnom paru nevoljko pridružila još jednom na manje od minute kako bi se zajedno fotografirali.

1/6

Komentara 2

MV
Mijat vrdoljak
20:06 20.03.2018.

Pametna i principjalna kraljica, zato i ne želi da Čarls postane kralj jer bi Camela pistala kraljica.

LI
lily
03:14 21.03.2018.

Charles je najobicnija truba.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije