Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kastratijeva partnerica

Djevojka Dinamovca objavila fotku u tangama i izazvala pažnju: Stavila si silikone u stražnjicu

Foto: reuters
1/6
17.02.2021.
u 14:05

"Moje tijelo za ljeto je spremno", napisala je 25-godišnja Anđela Šimac uz fotografiju na kojoj u tangama pozira pored bazena i zahvalila je svom treneru što ju je doveo do ovakvog rezultata.

Prije nešto više od mjesec dana Anđela Šimac, djevojka nogometaša Lirima Kastratija, privukla je pozornost objavama na Instagramu, gdje se pohvalila kako društvo slavi rođendan njezina dečka. Zabava nije bila u skladu s propisanim epidemiološkim mjerama jer je u zatvorenom prostoru bilo više od 15 uzvanika. Djevojku igrača Dinama na Instagramu prati 47 tisuća pratitelja, a ona redovito objavljuje svoje fotografije u zavodljivom i golišavom izdanju. Fotografija koju je snimila pokraj zatvorenog bazena i na kojoj je u tangama pokazala svoju stražnjicu, izazvala je poseban interes.

"Moje tijelo za ljeto je spremno", napisala je 25-godišnja Anđela uz ovu fotografiju i zahvalila svom treneru što ju je doveo do ovakvog rezultata. Jedan od pratitelja nije baš povjerovao Anđeli i napisao je kako je ovdje riječ o silikonima, a ne o vježbanju. "Workout, a stavila silikone u guzicu", napisao joj je pratitelj. Anđela je pristojnim tonom odgovorila: "Hvala na informaciji."

Prije četiri godine Anđela se borila za titulu najseksi Hrvatice, a modnu karijeru počela je kao fotomodel za donje rublje i kupaće kostime.

Foto: reuters

– Volim zlatnu sredinu, mislim da je ona najbolja i najzdravija. Moram izgledati lijepo, moj posao to traži. Ali to ne znači da ću zbog fotomodelinga okrenuti glavu od omiljenih mi arambašića. Ma, to mi je najdraža hrana – rekla je Anđela prije nekoliko godina u jednom intervju. 

Ključne riječi

Komentara 4

5S
505.scrtom
14:25 17.02.2021.

neznam ali pa to je njezino zanimanje i posao da to radi haha

Avatar Stylist1
Stylist1
14:26 17.02.2021.

Lijepa guza upecala nogometasa lijepo je Lirimu , bas me interesira sto majka Kosovka misli o ovom

OR
Orilogorilo
15:32 17.02.2021.

Kastrati je lansirao iz lige 200eur u ligu 500eur. Da je postena, proviziju bi mu trebala placati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije