Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEW YORK

Bruno Mars pokorio 60. dodjelu Grammyja!

Foto: Reuters
1/15
29.01.2018.
u 07:40

Mars je slavio u najvažnijim kategorijama - za album godine "24K Magic", te pjesmu godine "That's What I Like", a tijekom večero dobio je još 4 Grammyja.

Bruno Mars apsoultni je pobjednik 60. dodjele nagrada Grammy, koja je sinoć održana u New Yorku, u dvorani Madison Square Garden. Mars je slavio u najvažnijim kategorijama - za album godine "24K Magic", te pjesmu godine "That's What I Like", a tijekom večero dobio je još 4 Grammyja. Razloga za slavlje ima i reper Kendrick Lamar, koji je osvojio pet Grammyja u rap kategorijama, pobijedivši između ostalih i favoriziranog Jay-Z-ja.

Dva Grammyja osvojio je i britanski glazbenik Ed Sheeran, i to za pop album "Divide", te pop singl  "Shape Of You". Najbolja nova izvođačica je Alessia Cara, a najbolji duo ili grupa Portugal. The Man. Valja spomenuti i kako je posthumnog Grammyja za najboljeg rock izvođača Leonard Cohen za album "You Want It Darker".

Dodjelu je vodio britanski komičar i voidtelj James Corden, a brojne zvijezde predvođene Lady Gagom i Ritom Orom nosile su bijelu ružu u znak podrške pokretu "Vrijeme je isteklo", protiv seksualnih predatora u Hollywoodu. Posebno je emotivno bilo tijekom nastupa Keshe, koja je pjevajući pjesmu "Praying" podsjetila na to kako ju je prije četiri godine silovao menadžer.

Nakon njenog nastupa uslijedile su brojne pohvale na društvenim mrežama, a Kesha se zahvalila na potpori na Twitteru.

- Nakon svega što si napravio mogu ti zahvaliti na tome što sam postala jaka. Hvala ženama na pozornici sa mnom večeras i svima koji sume podržavali - napisala je Kesha.

Komentara 3

PR
prajdali100
08:34 29.01.2018.

Na što je spala glazba !!!!!!? FUJ !

Avatar southman
southman
08:19 29.01.2018.

Jel moguće da nitko nije popljuvao Trumpa !?

Avatar Niškorist
Niškorist
07:53 29.01.2018.

Pokorio ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije