Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
CARPOOL KARAOKE

James Corden u božićnom videu okupio najveće svjetske zvijezde

James Corden
Foto: Screenshot
17.12.2016.
u 11:44

Corden je tijekom cijele godine sa svojim gostima pjevao tu popularnu pjesmu, a onda je napravio kompilaciju u kojoj je svakog dopao po jedan stih.

Poznati britanski komičar i voditelj James Corden u blagdanskoj je emisiji svog showa Carpool Karaoke doveo Mariah Carey. Nakon što su obavili božićni šoping, Mariah i James su zapjevali njen hit "All I Want For Christmas Is You", a onda su im se pridružile i brojne zvijezde kao što su Adele, Elton John, Red Hot Chili Peppers i Chris Martin.

Video snimao cijelu godinu

Naime, Corden je tijekom cijele godine sa svojim gostima pjevao tu popularnu pjesmu, a onda je napravio kompilaciju u kojoj je svakog dopao po jedan stih. Taj se video poput munje proširio društvenim mrežama, a Corden se još jednom pokazao kao vrhunski zabavljač.

>>Tom Cruise i James Corden izvode najbolje scene iz Tomove karijere!

Komentara 2

T1
t111
19:49 17.12.2016.

Fora. Jos da se cuju pjevaci, a ne urlikanje publike bilo bi jos bolje

DU
Deleted user
13:59 17.12.2016.

HVALA ! Ovo je PREDIVNA ČESTITKA ZA BOŽIĆ !!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije