Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 51
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'MJESTO TI JE U MUZEJU'

Lady Gaga fanovima čestitala Novu godinu u tangama

Lady Gaga
Foto: Twitter
1/8
04.01.2018.
u 13:32

Popularna pjevačica fanovima je čestitala 2018. godinu u tangama, uz prigodni tekst: "Sretna Nova godina. Za sreću. Zdravlje. Ljubav."

Lady Gaga je posljednjih dana napravila pauzu od društvenih mreža, no jučer se vratila u velikom stilu, novogodišnjom čestitkom na Twitteru.

Popularna pjevačica fanovima je čestitala 2018. godinu u tangama, uz prigodni tekst: "Sretna Nova godina. Za sreću. Zdravlje. Ljubav."

 

Odmah nakon njene objave uslijedili su hvalospjevi fanova koji su joj napisali kako im je nedostajala nakon 10 dana izbivanja s društvenih mreža.

 

Neki su čak i njenu fotografiju usporedili s umjetničkim djelom i napisali kako joj je mjesto u muzeju.

Lady Gaga
1/16
Ključne riječi

Komentara 3

AD
adrian
23:51 04.01.2018.

prirodno ružna žena, ali iznimna zabavljačica

Avatar KalebJosua
KalebJosua
14:14 04.01.2018.

a di joj je knjiga

DU
Deleted user
09:31 05.01.2018.

Jako moderno, liberalno i napredno, a nadasve uzorno, pogotovo klincima. BIo bi velik informativni promašaj da nas mediji nisu izvijestili o tome.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije