Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
neki su stali u njezinu obranu

Britney Spears zgrozila obožavatelje snimkom u bikiniju nekoliko dana nakon gubitka bebe: 'Ovo stvarno nije dobro'

Britney Spears
Foto: Instagram
1/14
20.05.2022.
u 18:00

Pjevačica Britney Spears (40) i njezin zaručnik Sam Asghari (28) prije nekoliko dana objavili su tužnu vijest. Naime, izgubili su bebu.Sam se zahvalio pratiteljima na podršci i lijep riječima nakon tužne vijesti, a Britney je na svom Instagram profilu podijelila video na kojem polugola trči po plaži.

Pjevačica Britney Spears (40) i njezin zaručnik Sam Asghari (28) prije nekoliko dana objavili su tužnu vijest. Naime, izgubili su bebu.

-S najvećom tugom javljamo da smo izgubili našu čudesnu bebu u ranoj trudnoći. To je tragedija za svakog roditelja. Možda smo trebali pričekati još malo prije objave trudnoće, ali bili smo previše uzbuđeni i podijelili smo tu vijest. Naša ljubav je naša snaga. Nastavit ćemo pokušavati proširiti našu prekrasnu obitelj. Zahvalni smo na svoj podršci. Molimo za privatnost u ovim teškim trenucima- napisala je pjevačica. 

Sam se zahvalio pratiteljima na podršci i lijep riječima nakon tužne vijesti, a Britney je na svom Instagram profilu podijelila video na kojem polugola trči po plaži.

U video se Britney osvrnula na nedavno putovanje u Meksiko sa svojim budućim suprugom.

-Pokušavam biti seksi dok trčim kao u 'Baywatchu' - napisala je Britney, a brojni pratitelji zgrozili su se nakon objave jer su mislili da tuguje zbog gubitka.

''Bol dolazi u toliko različitih oblika'', ''Nadam se da je dobro, šaljem ti podršku'', ''Mislim da njezin zaručnik iskorištava njezinu ludost'', ''Zbunjena sam, nije li tražila privatnost i mir?'', ''Što se događa?'', ''Ovo stvarno nije dobro'', pisali su pratitelji dok je dio komentirao kako je video možda star.

Podsjetimo, Britney je u studenom prošle godine nakon dugih 13 godina napokon na sudu izborila kraj skrbništva koje je njezin otac i cijeli tim imao. Tada je kazala kako napokon može odlučivati o svojem tijelu i imovini, tako da ako odluči imati još jedno dijete to će i moći. Dodajmo još da je u nekoliko navrata istaknula da bi jako voljela imati još jednu bebu što do sada nije mogla, jer joj njezini skrbnici nisu dopuštali. 

VIDEO Pucnjava ispred Arene u Puli tijekom snimanja scena za seriju FBI: International

Komentara 1

IV
Ivo0
22:53 20.05.2022.

Tetka spears

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije