Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bez podrške

Britney Spears na Instagramu osim oca, osudila i sestru: 'Kako se usuđuješ javno objaviti da sada brineš'

Britney Spears na premijeri filma 'Once Upon a Time in Hollywood'
Foto: Jennifer Graylock/Press Association/PIXSELL
1/5
20.07.2021.
u 23:30

Britney Spears uz brojne kritike koju je uputila svom ocu putem Instagrama, odlučila je prozvati i sestru Jamie.

Pjevačica Britney Spears (39) na Instagramu je ovoga puta odlučila progovoriti o svom odnosu s sestrom Jamie koja ju nije podržavala na njenom teškom životnom putu. 

'Nema ništa gore nego kad vama najbliži ljudi, koji nikada nisu bili tu za vas, objavljuju stvari u vezi s vašom situacijom, kakva god ona bila, i pravednički govore da vas podržavaju... Nema ništa gore od toga', rekla je Britney.

'Kako se usuđuješ javno objaviti da SADA BRINEŠ... Gdje je bila tvoja ruka kad sam se utapala?!?, napisala je te dodala, 'Kako ta osoba ima srama reći bilo što o mojoj situaciji samo da bi u javnosti sačuvala obraz'.

Inače, pjevačica je u svojoj drugoj objavi poručila da neće nastupati dok god otac ima kontrolu nad njenom karijerom na temelju skrbništva određenog 2008. godine, prenosi u nedjelju BBC.

Pjevačica nije imala javne nastupe od kraja 2018. godine. “Radije bih podijelila snimke (DA) iz moje dnevne sobe umjesto s pozornice u Vegasu… Neću s teškom šminkom ponovno se toliko truditi na pozornici, a da ne mogu to izvesti kako treba…” napisala je između ostaloga Britney. U objavi je pjevačica također rekla da joj se ne sviđa način na koji su dokumentarci o njenom životu prikazali “ponižavajuće trenutke” iz njene prošlosti. “To je prošlost, sve je to odavno iza mene”, napisala je Britney.

VIDEO Albina igrala nogomet na humanitarno-sportskom spektaklu Gem Set Hrvatska

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije